Видеорегистраторы из Китая можно купить здесь

«PODILLIA FEST» у нашому навчальному закладі

Опубліковано: Середа, 25 жовтня 2023

   Щорічно 20 жовтня кухарі та кулінари всього світу відзначають своє професійне свято, яке у 2004 році заснував конгрес Всесвітньої асоціації кулінарних співтовариств. Саме тому сьогодні у вестибюлі Центру було проведено фестиваль, присвячений стравам автентичної подільської кухні, під назвою. Гостей свята пригощали стравами, які передавалися з покоління в покоління і залишаються популярними сьогодні. 

  Етнічна подільська кухня має чимало своїх особливостей та цікавих, різноманітних страв. Головною ознакою подільської кухні є те, що вона увібрала багато цікавинок з інших національних гастрономічних культур.

  Учасники фестивалю познайомилися із приготуванням таких страв, як: борщ з вишнями, пампушки, каша «Зозуля», картопля по-уланівськи, коцюрба, вареники по-турбівськи, деруни, ліниві голубці, горохляники, киселиця, білий вінегрет, Зіньківська ковбаса, сало запечене з хроном, узвар.

  Фестиваль пройшов в гарній та дружній атмосфері та подарував учасникам фестивалю приємні, незабутні емоції. У цей День ми вітаємо всіх кухарів! Бажаємо Вам успішних шедеврів і заслуженої подяки! Здоров’я Вам і всім шанувальникам смачної їжі!

1

Підписання угоди

Опубліковано: Неділя, 22 жовтня 2023

   18 жовтня в ДНЗ «Вінницький ЦПТОПП» завітала адміністрація ВСП «ВТЕФК ДТЕУ». Протягом багатьох років заклади підтримують партнерські відносини у галузі надання освітніх послуг.

  Результатом цієї зустрічі стало підписання директорами Савлуком О.А. та Лозовською Н.І. Договору про співпрацю та Угоди про співпрацю щодо реалізації програм академічної мобільності. Метою укладання цих документів є провадження спільної діяльності, спрямованої на оволодіння здобувачами освіти сучасними методами та формами теоретичного і практичного навчання, формування професійних умінь і навичок для прийняття самостійних рішень у виробничих умовах, реалізація потреби поновлення знань та творчого їх застосування в практичній діяльності.

  У Центрі створено сучасні лабораторії, де студенти Коледжу, що навчаються за спеціальністю «Харчові технології», можуть відпрацьовувати практичні навички з пекарської справи та переробки м’яса. У свою чергу учні Центру матимуть можливість на базі Коледжу відвідувати лекції, конференції, майстер-класи, тренінги.

  Також гості зустрілися з учнями випускних груп, які мають намір продовжувати навчання у Коледжі за здобутими професіями, їх надзвичайно зацікавила можливість дуальної форми здобуття фахової передвищої освіти.

  Директор Савлук О.А. представив колегам матеріально-технічну базу Центру, історико-етнографічний музей,  інновації та здобутки навчального закладу.   

  Сподіваємось, що сьогоднішня зустріч стане новим етапом на шляху розвитку партнерства між закладами та досягнення спільної мети – підготовки кваліфікованих кадрів та виховання молодого покоління. 

Лінійка "Реквієм"

Опубліковано: Неділя, 22 жовтня 2023

19 жовтня 2023 р. учнівський загал та колектив Центру зібрались на лінійку-реквієм, щоб вшанувати пам’ять героя.

  Минув уже рік з того дня, коли у навчальний заклад прийшла страшна звістка – загинув наш випускник Сасюк Ілья Анатолійович.  Він віддав своє життя за Україну, рятуючи бойових побратимів.

  Присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять про Іллю та усіх, хто віддав своє життя за Україну. Учні поклали квіти до траурного портрета. Виступила колишній класний керівник групи КВК-16, у якій навчався Ілля, Бессараб О.В. згадавши його як активного та здібного учня, завжди усміхненого та небайдужого до чужої біди. Нікого не залишили байдужими відеоряд зі світлинами учнівського життя Іллі та присвячена йому музична композиція «Мамо, не плач».

  На заході були присутні батьки та рідні загиблого захисника, які розповіли про самовіддану службу їхнього сина у лавах ЗСУ та його героїчну загибель.

  Йому назавжди залишилось 23… Залишились не здійсненими мрії та плани; ніколи не висохне сльоза на материнських очах, але світла пам’ять про  патріота своєї Батьківщини, хороброго воїна та чуйну людину, яким був Ілля Сасюк,  завжди житиме у наших серцях.

Герої не вмирають!

Партнери та здобуття досвіду

Опубліковано: Неділя, 22 жовтня 2023

  19.10.23 група КБК-22с на чолі з майстрами виробничого навчання Годою Юлією Юріївною та Вішталюк Єлизаветою Сергіївною відвідали заклад "Тяga" , де проходив майстер-клас "Оновлення сезонного меню та тренди зими 2023-2024 рр."  Єгор Калашніков продемонстрував  приготування гарячих напоїв, використовуючи сиропи бренду "Monin". Дякуємо організаторам майстер-класу Єгору Калашнікову та кальян-бару "Тяga"  за  набутий професійний досвід за професією "Бармен".

Професія "Агент організації туризму"

Опубліковано: Четвер, 19 жовтня 2023

   У сучасному світі туризм займає чільне місце, саме тому актуальність професії «Агент з організації туризму» - неоціненна.

  Опанувати професію неможливо без захоплення, натхнення та жадоби до подорожей, тому виробниче навчання учні проходять за певними маршрута ми на підприємствах, в музеях та комплексах, які мають безпосереднє відношення до туристичної індустрії.

  Разом з майстром виробничого навчання здобувачі освіти  групи АГ-23с відкривають нові туристичні стежини,  пізнають  довкілля і себе. Адже в умовах мальовничої природи, стародавніх і новітніх місць, у круговерті нових емоцій і вражень проявляються й нові відчуття, формуються характери, набуваються цінні професійні навички.

Наші контакти

вул. Левка Лук'яненка, 72, м. Вінниця,  21011
Тел.: (0432) 56-36-53
(068) 82-333-82 - приймальна комісія
E-mail: vcptopp@ukr.net