Ліцензований обсяг та фактична кількість учнів
Ліцензійний обсяг та фактична кількість осіб, які навчаються у Центрі
у 2023-2024 н.р.
Назва професії |
Група |
Кількість учнів |
Термін навчання |
Ліцензійний обсяг |
І курс |
||||
Кухар; пекар; кондитер |
КПК-1-23 |
27 |
3 роки |
60 |
Кухар; пекар; кондитер |
КПК-2-23 |
25 |
||
Кухар; майстер ресторанного обслуговування |
КР-23 |
27 |
3 роки |
30 |
Кухар; бармен |
КБ-23с |
29 |
1,7 роки |
60 |
Агент з організації туризму; майстер готельного обслуговування |
АГ-23с |
29 |
1,5 роки |
30 |
ІІ курс |
||||
Кухар; пекар; кондитер |
КПК-22 |
27 |
3 роки |
60 |
Кухар; майстер ресторанного обслуговування |
КР-22 |
30 |
3 роки |
30 |
Кухар; бармен; кулінар борошняних виробів |
КБК-22с |
19 |
1,7 роки |
30 |
Кухар; майстер готельного обслуговування |
КГ-22с |
15 |
2 роки |
30 |
ІІІ курс |
||||
Кухар; пекар; кондитер |
КПК-21 |
26 |
3 роки |
60 |
Кухар; офіціант; бармен |
КОБ-21 |
24 |
3 роки |
60 |
Пекар; кондитер; продавець продовольчих товарів |
ПКП-21 |
19 |
3 роки |
60 |