Видеорегистраторы из Китая можно купить здесь

«PODILLIA FEST» у нашому навчальному закладі

Опубліковано: Середа, 25 жовтня 2023

   Щорічно 20 жовтня кухарі та кулінари всього світу відзначають своє професійне свято, яке у 2004 році заснував конгрес Всесвітньої асоціації кулінарних співтовариств. Саме тому сьогодні у вестибюлі Центру було проведено фестиваль, присвячений стравам автентичної подільської кухні, під назвою. Гостей свята пригощали стравами, які передавалися з покоління в покоління і залишаються популярними сьогодні. 

  Етнічна подільська кухня має чимало своїх особливостей та цікавих, різноманітних страв. Головною ознакою подільської кухні є те, що вона увібрала багато цікавинок з інших національних гастрономічних культур.

  Учасники фестивалю познайомилися із приготуванням таких страв, як: борщ з вишнями, пампушки, каша «Зозуля», картопля по-уланівськи, коцюрба, вареники по-турбівськи, деруни, ліниві голубці, горохляники, киселиця, білий вінегрет, Зіньківська ковбаса, сало запечене з хроном, узвар.

  Фестиваль пройшов в гарній та дружній атмосфері та подарував учасникам фестивалю приємні, незабутні емоції. У цей День ми вітаємо всіх кухарів! Бажаємо Вам успішних шедеврів і заслуженої подяки! Здоров’я Вам і всім шанувальникам смачної їжі!

1

Перегляди: 66

Наші контакти

вул. Левка Лук'яненка, 72, м. Вінниця,  21011
Тел.: (0432) 56-36-53
(068) 82-333-82 - приймальна комісія
E-mail: vcptopp@ukr.net