Все для Joomla. Беспланые шаблоны и расширения.

Обвалювальник м'яса

Обвалювальник м’яса  є однією з найважливіших  професій для м’ясопереробної галузі за сучасних умов.

Обвалювальник працює на м'ясопереробних підприємствах, проводить так звану обвалку туш і частин туш худоби всіх видів, тобто відділення м'яса від кісток. Тут працюють справжні професіонали своєї справи: мужні, сильні та витривалі.

       

Щоб опанувати таку важливу професію, вам необхідно просто зв’язатися з нами. А досвідчені педагоги зроблять усе, аби ви отримали професійні  навики по обвалюванню туш і частин туш худоби всіх видів, вручну або на стрічкових пилках. У наших професійних аудиторіях завдяки натуральним муляжам різних порід тварин ви маєте можливість досконало вивчити анатомічну будову туш, зчленування кісток і розташування м'язової, жирової і сполучної тканин всіх видів худоби. Вправно користуватися ножами та засвоїти правила гостріння і правлення,  застосовуючи захисні засоби.

Попит на кваліфікованих працівників м'ясопереробної галузі з кожним роком зростає. Професія обвалювальника м’яса престижна не тільки у нашій країні, але і за кордоном.

 

Наші контакти

вул. Ватутіна, 72, м. Вінниця,  21011
Тел.: (0432) 56-38-17
(068) 82-333-82 - приймальна комісія
E-mail: vcptopp@ukr.net