Все для Joomla. Беспланые шаблоны и расширения.

Нові надходження

До уваги викладачів і учнів Центру!

Бібліотека отримала нові надходження.

Підручники:

 Авраменко О.М., Блажко М.Б. Українська мова та література: Довідник. Завдання в текстовій формі:І ч. - К.: Грамота, 2017. - 568с.
Кульчинський С.В., Мицик Ю.А., Власов В.С. Історія України: довідник для абітурієнтів та учнів загальноосвітніх навчальних закладів - К.: ЛТД, 2017. - 544с.  
3

Збірник рецептур національних страв та кулінарних виробів, правових, нормативно - правових та інших актів для закладів ресторанного господарства. - 3 - тє вид., перероблене та доповн. / Автор-розробник і укладач О.В. Шалимінов. - К.: Арій, 2016. - 992 с.

4 Ярошенко О. Г. Хімія: підручник для учнів проф.-техн. навч. закл. кулінар. профілю: у 2-х ч. – Ч. ІІ. Органічна хімія/ О. Г. Ярошенко, А. В. Блажко. – К.: Грамота, 2015. – 168с.
5 Малигіна В.Д., Ракша-Слюсарева О.А., Ракова В.П. Мікробіологія та фізіологія харчування. Навч. посіб. для студ. ВНЗ освіти І-ІV рівн. акред. - К.: Кондор, 2014.
Доцяк В.С. Українська кухня: для учнів проф.- техн. закл. освіти – К.: Ігнатекс – Україна, 2014.
Машир Н.П. Ресторанний сервіс та секрети гостинності: навч. посібник. – К.: Кондор – Видавництво, 2014.
8 Кришемінська Л. Д. харчова безпека хлібобулочних та кондитерських виробів : підручник / Л. Д. Кришемінська,  Ю. Л. Клименко, О. В. Луценко. – К.: Літера ЛДТ, 2014. – 320с.
Радіонова І. Ф. Економіка (рівень стандарту, академічний рівень). 11 клас/ І. Ф. Радіонова. – Кам’янець-Подільський : Аксіома, 2011. 176 с.
10  Доцяк В. С. Технологія приготування їжі з основами товарознавства продовольчих товарів : Підручник для проф.-техн. навч. закл. / В. С. Доцяк – К. : Наш час, 2014. – 400 с.
11 Балан П.Г., Вервес Ю.Г. Біологія: підруч. для 11 кл. загальноосвіт. навч. закл.: рівень стандарту, академічний рівень. – 2 вид. – К.: Генеза, 2014.
12  Заболотний О.В., Заболотний В.В. Українська мова: підруч. для 11 кл. загальноосвіт. навч. закл.: рівень стандарту. – К.: Генеза, 2013.
13 Ісаєва О.О.,  Клименко Ж.В. Світова література: підр.11 кл. загальноосвіт. навч. закл. - Харків: Сиция, 2013.
14 Шумило Г. І. Технологія приготування їжі: Навч посіб. – К.: «Кондор». – 2013. – 504 с.
15 Ладиченко Т.В. Всесвітня історія: підруч.для загальноосвіт. навч. закл.(рівень стандарту, академічний рівень). – К.: Грамота, 2013.
13 Бевз Г.П., Бевз В.Г. Математика : 11 кл.: підруч. для загальноосвіт. навч. закл. : рівень стандарту. - К.: Генеза, 2013.
  Ладиченко Т.В., Осмоловський С.О. Всесвітня історія: підручник 10 кл. загальноосвіт. навч.закл.: профіл. рівень - К.: Генеза, 2012. - 304 с.
14 Сиротюк В.Д., Баштовий В.І. Фізика: підруч. для 11 кл. загальноосвіт. навч. закл.: рівень стандарту - Харків: Сиция, 2012.
15 Ярошенко О.Г. Хімія: підруч. для 11 кл. загальноосвіт .навч. закл. (рівень стандарту).- К.: Грамота, 2012.
16 Іванов О.В., Каплін Т.В. Санітарія та гігієна закладу : підруч. для студ. вищ. навч. закл. освіти. – Суми: Університецька книга, 2012.
17  Ростовський В.С., Дібрівська Н.В., Пасенко В.Ф. Збірник рецептур - К., Центр учбової літератури, 2010. - 320с.

Художня література:

1 Василь Корнелюк «Сонети». Збірка поезій. Вінниця: ТОВ «Віндрук»,  2013. – 308 с.

Ліна Костенко Записки українського самашедшого. – Київ : «А-ба-ба-га-ла-ма-га», 2011. – 416 с.

Цвігун Ольга Промінець надії. – ТОВ «Консоль», 2010. – 72 с.

Володимир Рабенчук Сходження на вулкан. – Вінниця: ДП «Державна картографічна фабрика», 2009. – 224 с.

Стус В. С. Вибрані твори. – Донецьк: ТОВ ВКФ «БАО», 2008. – 352 с.

Стельмах М. О. Чотири броди: Роман. – Харків: Фоліо, 2008. – 572 с.

Поезія: Ліна Костенко. Олександр Олесь. Василь Симоненко. Василь Стус. – Київ: Наук. думка, 2008. – 272 с.

Наші контакти


21001, м. Вінниця, вул. Ватутіна, 72 
Тел.: (0432) 56-38-17; 27-10-56
(068) 82-333-82 - приймальна комісія
E-mail: vcptopp@ukr.net