Все для Joomla. Беспланые шаблоны и расширения.

Виробник м'ясних напівфабрикатів

Кваліфікаційні вимоги

Повинен знати:

  • будову обслуговуваного устаткування ;
  • властивості м’яса худоби різних видів;
  •  призначення частин м’ясних туш для вироблення натуральних напівфабрикатів;
  • установлені розміри порції і вимоги технологічної інструкції до виробництва напівфабрикатів;
  • анатомію сільськогосподарських тварин; мікробіологію та виробничу санітарію.

виготовлення пельменів  виготовлення напівфабрикатів

Повинен уміти:

  • добирати великошматкові напівфабрикати для виробництва натуральних порційних дрібно шматкових та обкачаних у сухарях напівфабрикатів на механізованих лініях або вручну;
  • підготовлювати великошматкові напівфабрикатів для виготовлення біфштексів, ромштексів, шніцелів, антрекотів, філе і натуральних січеників з корейки свинячої, телячої, баранячої тощо;
  • підбирати і підготовляти сировину для дрібно шматкових напівфабрикатів, нарізувати м’ясо для бефстроганов, піджарки гуляшу шашлику та ін.;
  • додержуватись правил і норм охорони праці, виробничої санітарії та порти пожежного захисту.

напівфабрикати  напівфабрикати

Загальнопрофесійні вимоги

Повинен:

  • виконувати роботи з додержанням вимог охорони праці та охорони навколишнього середовища, правил безпечного поводження з устаткуванням, машинами, механізмами, використовуючи засоби колективного та індивідуального захисту;
  • раціонально і ефективно організовувати працю на робочому місці;
  • додержуватися норм технологічного процесу;
  • забезпечувати працездатний стан техніки;
  • застосовувати способи і прийоми попередження руйнування технологічних систем і прийомів безпечного ведення робіт;
  • виконувати заходи для поліпшення умов праці, передбачені трудовими та колективними договорами і правилами трудового розпорядку. 

Наші контакти


21001, м. Вінниця, вул. Ватутіна, 72 
Тел.: (0432) 56-38-17; 27-10-56
(068) 82-333-82 - приймальна комісія
E-mail: vcptopp@ukr.net