Все для Joomla. Беспланые шаблоны и расширения.

Кондитер

Кваліфікація "Кондитер 3 розряду" 

Кондитер — це фахівець з приготування кондитерських виробів. А точніше - професіонал, що вміє створювати шедеври, перед якими не встоїть жоден ласун.

Історія кондитерського мистецтва своїм корінням йде в глибоку старовину і нерозривно пов’язана з активним використанням меду, а потім і цукру, який вперше навчилися отримувати з соку цукрової тростини в Індії. Як окреме мистецтво воно виникло і набуло широкого поширення спочатку в Італії в кінці XV- на початку XVI століття. Це сталося з появою цукру в тих регіонах. До тих пір всі основні солодощі в Європі купувалися на Сході, переважно у арабів, одних з родоначальників кондитерської справи в стародавньому світі.

  

Робота кондитера — творча. Це мистецтво робити не тільки смачно, але й красиво. У кондитерському виробі поєднуються смакові якості, почуття стилю, навички художника і творця. Десерти – це завжди свято і навіть трохи магія.

   

 

Якщо ви відчуваєте покликання дарувати людям радість, приносити маленьке солодке щастя, приємні емоції і яскраві спогади, то вам неодмінно потрібно зв’язатися з нами, а ми зробимо все можливе для того, аби ви стали найкращим фахівцем-кондитером.

 

Кондитер прикрашає торт  торти

 

 вироби з мастики для тортів  торти

 

  патріотичний торт  

     

 Перспективи працевлаштування

Харчова промисловість. Кондитерська промисловість.

Виробництво хліба, хлібобулочних виробів; виробництво сухарів, печива, пирогів, тістечок з тривалим терміном зберігання.

Наші контакти

вул. Левка Лук'яненка, 72, м. Вінниця,  21011
Тел.: (0432) 56-36-53
(068) 82-333-82 - приймальна комісія
E-mail: vcptopp@ukr.net