Все для Joomla. Беспланые шаблоны и расширения.

Кондитер

Кваліфікаційні вимоги

Повинен знати:

  • асортимент, рецептури і технологію виготовляння простих тортів, тістечок, поштучних кондитерських і хлібобулочних виробів масового попиту, включаючи заміс тіста і виготовлення кремів, начинок, вимоги до якості;
  • ґатунок борошна, його хлібопекарські якості;
  • способи і прийоми оформлення виробів, техніку нанесення трафаретного малюнка за еталоном однією фарбою або з нескладними поєднанням фарб;
  • техніку і способи оздоблення виробів помадкою, марципаном, шоколадом, кремом;
  • режим і тривалість випікання (смаження) виробів;
  • правила експлуатації відповідних видів технологічного обладнання, виробничого інвентарю, інструменту, ваговимірювальних приладів, посуду, їх призначення та використання в технологічному процесі; правила роботи підприємств харчування;
  • санітарні правила для підприємств харчування; основи раціональної організації робочих місць;
  • правила і норми охорони праці, протипожежного захисту, виробничої санітарії та особистої гігієни.

Кондитер прикрашає торт  торти

Повинен уміти:

  • готувати прості масові торти, тістечка та інші поштучні кондитерські і хлібобулочні вироби з нанесенням трафаретного малюнка за еталоном однією фарбою або з нескладним поєднанням фарб із різних видів сировини (борошняної, сирної маси або морозива);
  • виготовляти різні види тіста, кремів, начинок, фаршів;
  • готувати напівфабрикати, штампувати, формувати та викладати вироби на листи;
  • оздоблювати вироби помадкою, марципаном, шоколадом, кремом тощо;
  • випікати (смажити) вироби;
  • визначати готовність тістових заготовок до випікання, садити їх у піч або у варочні (пекарські) шафи, стежити за процесом випікання, закінченням випікання (варіння) виробів, виймати їх, охолоджувати.

 вироби з мастики для тортів  торти

Загальнопрофесійні вимоги

Повинен:

  • раціонально та ефективно організовувати працю на робочому місці;
  • дотримуватись норм технологічного процесу;
  • не допускати браку в роботі;
  • знати та виконувати вимоги нормативних актів про охорону праці й навколишнього середовища, додержуватись норм, методів і прийомів безпечного ведення робіт;
  • використовувати в разі необхідності засоби попередження та усунення природних і небезпечних негативних явищ (пожежі, аварії, повені тощо);
  • знати основи інформаційних технологій.

  патріотичний торт  

Торт "Alma-mater" Торт "Квітуча Україна" Торт підвісний "люстра" "Наречена"

     

Торт "Таємниці художника" Торт "Цвіт сакури" Торт "Політ фантазії"

 

Перспективи працевлаштування

Харчова промисловість. Кондитерська промисловість.

Виробництво хліба, хлібобулочних виробів; виробництво сухарів, печива, пирогів, тістечок з тривалим терміном зберігання.

Наші контакти


21001, м. Вінниця, вул. Ватутіна, 72 
Тел.: (0432) 56-38-17; 27-10-56
(068) 82-333-82 - приймальна комісія
E-mail: vcptopp@ukr.net