Шаблоны Joomla 3 тут

Пекар

Кваліфікація "Пекар 3 розряду" 

Чи замислювались ви колись, як багато ми, нація хліборобів, знаємо про свої давні традиції?

Випікання хліба — технологічно складний процес, що вимагає терплячості й зосередженості. А виконує цю роботу професіонал на ім’я «Пекар». 

Це таке ремесло, де завжди треба вичікувати. На кожному етапі — замісу, формування, ще одного формування — треба прокачати свій рівень до десятка. І бути дуже уважним. Людина, яка хоче все зробити швиденько, — не зможе бути пекарем.

 

«Піч усе покаже», — щоразу спокійно повторювали своє улюблене повір’я французькі майстри.

Хліб — це довіра. Наші майстри - фахівці своєї справи, навчать Вас не тільки випікати хліб, а й створювати різноманітні пекарські шедеври у вигляді пухких булочок, плетених калачів, солодких пирогів, багетів, обрядових короваїв тощо.

  

    

Мрієш разом з нами побудувати хлібну державу, привчити українців до якісного продукту, відродити кращі стародавні традиції випікання хліба, створити культуру його споживання?  Приєднуйся до нашої професійної команди. Нам потрібні гарячі серця, бо гарних результатів не буває від прохолодності.  А настане завтра — і піч покаже, чий хліб кращий.

виробництво випічки  пекар

 

 

випічка випічка

  

Перспективи працевлаштування

Пекар – це кваліфікований фахівець для роботи на хлібзаводах, у мініпекарнях та кондитерських цехах, який знає сучасні та традиційні технології випікання і виготовлення хлібобулочних та кондитерських виробів, святкових короваїв, обрядових хлібів.

      

Наші контакти

вул. Левка Лук'яненка, 72, м. Вінниця,  21011
Тел.: (0432) 56-36-53
(068) 82-333-82 - приймальна комісія
E-mail: vcptopp@ukr.net