Шаблоны Joomla 3 тут

Бармен

Кваліфікаційні вимоги

  

Повинен знати:

  • асортимент, рецептури, технологію виготовлення, правила оформлення і    відпуску обмеженого асортименту алкогольних, слабоалкогольних коктейлів, змішаних напоїв, закусок, страв і кондитерських виробів;
  • температурні режими подавання коктейлів, напоїв, закусок, страв;
  • умови і терміни зберігання кулінарної продукції та покупних товарів;
  • основи національного та безпечного харчування;
  • правила етикету і техніку обслуговування споживачів за барною стійкою та в залі;
  • правила роботи підприємств ресторанного господарства; правила роздрібної торгівлі алкогольними напоями;
  • правила роздрібної торгівлі тютюновими виробами; форми розрахунку із споживачами, в тому числі за кредитними картками;
  • порядок оформлення рахунків і розрахунку по них із споживачами; правила експлуатації відповідних видів технологічного обладнання, РРО, виробничого інвентарю, інструменту, ваговимірювальних приладів, посуду, їх призначення та використання в технологічному процесі;
  • правила експлуатації відео та аудіотехніки;
  • правила і норми охорони праці, протипожежного захисту, виробничої санітарії та особистої гігієни.

Повинен уміти:

  • обслуговувати споживачів: пропонувати, показувати, реалізовувати готові до споживання безалкогольні, слабоалкогольні напої (пиво, фруктові та мінеральні води, соки), кондитерські вироби, закуски, страви;
  • готувати обмежений асортимент алкогольних та безалкогольних напоїв, змішаних напоїв, холодних і горячих страв, закусок;
  • складати заявки та отримувати напої, кулінарну продукцію та покупні товари;
  • відбракувати неякісні товари за органолептичними показниками;
  • забезпечувати зберігання напоїв, кулінарної продукції та покупних товарів відповідно до термінів і режиму зберігання;
  • оформляти вітрини та барну стійку, утримувати їх у належному стані;
  • експлуатувати та обслуговувати аудіо та відеоапаратуру;
  • контролювати додержання споживачами культури поведінки;
  • вести необхідний облік, складати та здавати товарні звіти;
  • підраховувати та здавати гроші.

  Загальнопрофесійні вимоги

Повинен:

  • раціонально та ефективно організовувати працю на робочому місці;
  • дотримовуватись норм технологічного процесу;
  • не допускати браку в роботі;
  • проходити медичне обстеження;
  • знати й виконувати вимоги нормативних актів про охорону праці й навколишнього середовища, дотримуватись норм, методів і прийомів безпечного ведення робіт;
  • використовувати в разі необхідності засоби попередження і усунення природних і непередбачених негативних явищ (пожежі, аварії, повені тощо);
  • знати основи  інформаційних технологій.

Перспективи працевлаштування

Ресторанне господарства. Загальні роботи з обслуговування споживачів у підприємствах ресторанного господарства. Виготовлення напоїв та змішаних напоїв.

Наші контакти


21001, м. Вінниця, вул. Ватутіна, 72 
Тел.: (0432) 56-38-17; 27-10-56
(068) 82-333-82 - приймальна комісія
E-mail: vcptopp@ukr.net