Видеорегистраторы из Китая можно купить здесь

Тиждень за професіями "Пекар; Кондитер"

Опубліковано: Вівторок, 14 грудня 2021

Тидень за професіями «Пекар; кондитер»

З  06.12.2021р.   по  10.12.2021р. в Центрі тривав тиждень за професіями «Пекар; кондитер», який хоч і проводився дистанційно, проте був насичений цікавими заходами.

Під час тижня проводились інформаційні години:
«Як хліб на стіл прийшов», яку підготувала майстер в/н Щавінська Т. В.


                                           


                                            

«Кондитерські вироби арт-класу» представила Бушинська О.А.

          

Також під час тижня майстрами виробничого навчання були проведені майстер-класи для учнів шкіл:

  1. Могир Н.А. продемонструвала майстер-клас «Приготування Грессіні». Учні змогли самостійно сформувати ці смачні вироби.
  2. Секретами приготування та оздоблення десерту «Новорічний» поділилась майстер в/н Любунь Л.В.
  3. Дунаєва О.В. навчила учасників майстер-класу випікати смачні пісочні тістечка.

Всі майстер-класи пройшли в дружній та творчій атмосфері. Школярі змогли випробувати свій хист до кондитерської справи та залишили схвальні відгуки про наш навчальний заклад.

Для майстрів в/н та викладачів Центру провів свій майстер-клас «Приготування Болонської піци» гість із Польщі Руслан Махмуд, старший піцайола ПАП апартаментів «Сментик» м. Елк, Вармінсько-Мазурського воєводства.

Конкурс  промо-роликів «Моя професія престижна» довів, що наші вихованці не лише можуть випікати смачні тістечка та готувати вишукані страви, а й вміють творчо та винахідливо презентувати ті професії, яким навчаються. За результатами конкурсу: І місце посіла група ПК

Майстер - класи для учнів шкіл

Опубліковано: Понеділок, 13 грудня 2021

В Центрі серед інших професій переробної промисловості проводиться професійна підготовка за професіями «Пекар» і «Кондитер». Ці професії дуже важливі і престижні сьогодні.

Професію кондитера часто порівнюють з працею художника. І це дійсно так, це вміння творчо поєднувати смак, запах і форму. Він готує кондитерські вироби, креми, начинки, помадки, цукерки, рулети, печиво, торти і тістечка з різноманітної сировини. Всі вони гарно оздоблені і, звичайно, смачні та поживні.

Продовжуючи традицію популяризації робітничих професій, в межах тижня за професіями «Пекар і кондитер» майстрами виробничого навчання були проведені майстер-класи для учнів шкіл:

Могир Н.А.  продемонструвала майстер-клас «Приготування Грессіні» Учні змогли самостійно сформувати ці смачні вироби.

                                                         

Секретами  приготування  десерту «Новорічний» поділилась майстер в/н Любунь Л.В. Учні оздоблювали тістечка у вигляді святкової ялинки.

                                                       

Дунаєва О.В. поділилась тонкощами приготування пісочних тістечок «Корзинка» з різними начинками. Учениці, які завітали на майстер-клас, змогли самостійно оздобити вироби та їх скуштувати.

                                                             

Всі майстер-класи пройшли в дружній та творчій атмосфері. Школярі змогли відчути себе майбутніми пекарями та кондитерами і залишили позитивні відгуки і слова вдячності. 

 

 

Майстер - клас з приготування піци

Опубліковано: П'ятниця, 10 грудня 2021

Піца – традиційна національна італійська страва, яка сьогодні стала досить популярною і в Україні. Назва цієї страви походить від двох італійських слів, які перекладаються відповідно: «тарілка» й «площа». Ця страва дійсно спочатку вважалась їжею бідняків. Основними компонентами піци були цибуля, помідори, сир та оливкова олія. Незмінним компонентом, звичайно, було тісто, яке готували по особливому рецепту.

8 грудня в межах тижня за професіями «Пекар; кондитер» в Центрі пройшов майстер-клас «Приготування Болонської піци», який проводив Руслан Махмуд, старший піцайола ПАП апартаментів «Сментик» м. Елк, Вармінсько-Мазурського воєводства, Польща. Він поділився всіма тонкощами приготування тіста, соусу, начинки та продемонстрував, як правильно формувати та випікати піцу. Вироби вийшли дуже смачними та апетитними на вигляд.

Дякуємо Руслану за здобуті навички та чудову атмосферу заходу.

Міжнародний день прав людини

Опубліковано: П'ятниця, 10 грудня 2021

10 грудня уся Україна відзначає Міжнародний день прав людини.
Для нас він є нагадуванням про те, що кожен українець повинен працювати у першу чергу в ім’я людини.



Здобуття кваліфікації "Пекар 3-го розряду"

Опубліковано: Четвер, 09 грудня 2021

06.12.2021 учні групи КПК-20с успішно завершили проходження виробничої практики за кваліфікацією «Пекар 3-го розряду».

Під час кваліфікаційної пробної роботи учні продемонстрували уміння і навички здобуті на хлібопекарських підприємствах м. Вінниці і області. Виконуючи завдання творчих робіт, вони дослідили процес виготовлення, формування та випікання хліба житнього, сучасні десертні хліба з екзотичними начинками та наповнювачами, хліб «Гармошка», креативні напіввідкриті пироги. Здобувачі освіти продемонстрували свої знання, вміння, креативність. Всі учні успішно справились з поставленими завданнями. Їм було присвоєно кваліфікацію «Пекар 3-го розряду».

Вітаємо та бажаємо стати справжніми професіоналами у своїй справі!


Наші контакти

вул. Левка Лук'яненка, 72, м. Вінниця,  21011
Тел.: (0432) 56-36-53
(068) 82-333-82 - приймальна комісія
E-mail: vcptopp@ukr.net