Видеорегистраторы из Китая можно купить здесь

Майстер - клас з приготування піци

Опубліковано: П'ятниця, 10 грудня 2021

Піца – традиційна національна італійська страва, яка сьогодні стала досить популярною і в Україні. Назва цієї страви походить від двох італійських слів, які перекладаються відповідно: «тарілка» й «площа». Ця страва дійсно спочатку вважалась їжею бідняків. Основними компонентами піци були цибуля, помідори, сир та оливкова олія. Незмінним компонентом, звичайно, було тісто, яке готували по особливому рецепту.

8 грудня в межах тижня за професіями «Пекар; кондитер» в Центрі пройшов майстер-клас «Приготування Болонської піци», який проводив Руслан Махмуд, старший піцайола ПАП апартаментів «Сментик» м. Елк, Вармінсько-Мазурського воєводства, Польща. Він поділився всіма тонкощами приготування тіста, соусу, начинки та продемонстрував, як правильно формувати та випікати піцу. Вироби вийшли дуже смачними та апетитними на вигляд.

Дякуємо Руслану за здобуті навички та чудову атмосферу заходу.

Перегляди: 143

Наші контакти

вул. Левка Лук'яненка, 72, м. Вінниця,  21011
Тел.: (0432) 56-36-53
(068) 82-333-82 - приймальна комісія
E-mail: vcptopp@ukr.net