Майстер - класи для учнів шкіл
В Центрі серед інших професій переробної промисловості проводиться професійна підготовка за професіями «Пекар» і «Кондитер». Ці професії дуже важливі і престижні сьогодні.
Професію кондитера часто порівнюють з працею художника. І це дійсно так, це вміння творчо поєднувати смак, запах і форму. Він готує кондитерські вироби, креми, начинки, помадки, цукерки, рулети, печиво, торти і тістечка з різноманітної сировини. Всі вони гарно оздоблені і, звичайно, смачні та поживні.
Продовжуючи традицію популяризації робітничих професій, в межах тижня за професіями «Пекар і кондитер» майстрами виробничого навчання були проведені майстер-класи для учнів шкіл:
Могир Н.А. продемонструвала майстер-клас «Приготування Грессіні» Учні змогли самостійно сформувати ці смачні вироби.
Секретами приготування десерту «Новорічний» поділилась майстер в/н Любунь Л.В. Учні оздоблювали тістечка у вигляді святкової ялинки.
Дунаєва О.В. поділилась тонкощами приготування пісочних тістечок «Корзинка» з різними начинками. Учениці, які завітали на майстер-клас, змогли самостійно оздобити вироби та їх скуштувати.
Всі майстер-класи пройшли в дружній та творчій атмосфері. Школярі змогли відчути себе майбутніми пекарями та кондитерами і залишили позитивні відгуки і слова вдячності.
Перегляди: 122