Ліцензований обсяг та фактична кількість учнів
Ліцензійний обсяг та фактична кількість осіб,
які навчаються у Центрі
2021-2022 н.р. (станом на 1.11.2022 р.)
|
|||||||
Назва професії |
Група |
На базі 9 класів |
На базі 11 класів |
Форма навчання |
Ліцензійний обсяг |
||
Кількість учнів |
Термін навчання |
Кількість учнів |
Термін навчання |
||||
Кухар; пекар; кондитер |
КПК-22 |
30 |
2 р. 10 м. |
|
|
Регіональне замовлення |
60 |
КПК-21 |
29 |
2 р. 10 м. |
|
|
Регіональне замовлення |
60 |
|
КПК-20 |
22 |
2 р. 10 м. |
|
|
Регіональне замовлення |
60 |
|
Кухар; офіціант; бармен |
КОБ-21 |
24 |
2 р. 10 м. |
|
|
Регіональне замовлення |
60 |
КОБ-20 |
20 |
2 р. 10 м. |
|
|
Регіональне замовлення |
60 |
|
Кухар; майстер ресторанного обслуговування |
КР-22 |
32 |
2 р. 10 м. |
|
|
Регіональне замовлення |
60 |
Кухар; виробник м’ясних напівфабрикатів; кондитер |
КВК-20 |
16 |
2 р. 10 м. |
|
|
Регіональне замовлення |
60 |
Пекар; кондитер; продавець продовольчих товарів |
ПКП-21 |
20 |
2 р. 10 м. |
|
|
Регіональне замовлення |
60 |
Кухар; бармен |
КБ-21с |
|
|
27 |
1 р. 8 м. |
Регіональне замовлення |
60 |
Кухар; бармен; кулінар борошняних виробів |
КБК-22с |
|
|
21 |
1 р. 7 м. |
Регіональне замовлення |
60 |
Кухар; майстер ресторанного обслуговування |
КГ-22с |
|
|
22 |
1 р. 10 м. |
Регіональне замовлення |
30 |
Всього |
|
193 |
|
70 |
|
|
|