Майстер-клас з приготування рибних страв
Опубліковано: Понеділок, 06 листопада 2023
02.11.2023 у рамках тижня за професією «Кухар» випускник ДНЗ «Вінницький ЦПТО ПП» Микола Синишин, який працює кухарем ресторану «Острів», провів для учнів першого курсу майстер-клас з приготування рибних страв: «Сібас запечений з овочами», «Рулети з риби та смаженими овочами» та «Філе сібаса смаженого з соусом».
Кухар продемонстрував учням технологічний процес обробки та підготовки риби, овочів та приготування страв. Учні із задоволенням брали участь у підготовці продуктів та приготуванні соусів для страв, ставили різні запитання щодо приготування страв. Завершився майстер-клас дегустацією ніжних і соковитих рибних страв.
Перегляди: 38