Унікальні фахівці для регіонального ринку праці
Виробники м’ясних напівфабрикатів - це унікальні фахівці на регіональному ринку праці. ДНЗ «Вінницький центр професійно-технічної освіти переробної промисловості» - єдиний заклад на території Вінницької області та один з небагатьох в Україні з 1955 року здійснює підготовку кваліфікованих робітників для м’ясопереробної промисловості. Славні традиції в неухильній праці розвиває педагогічний колектив Центру.
Результати свого навчання підтверджували учні групи КВК-20 на останньому засіданні Державної кваліфікаційній комісії за кваліфікацією «Виробних м’ясних напівфабрикатів 4 розряду».
Сувору, але доброзичливу комісію очолювала Валентина Мисак, заступник директора по виробництву ТОВ «Смарт-Тренд» гіпермаркет «За так».На кваліфікаційній пробній роботі учні демонстрували вміння виготовляти напівфабрикати з м'яса згідно з підготовленими технологічними картками, вміло використовували у своїй роботі обладнання, інструменти та інвентар.
Учні показали знання високого та достатнього рівня та довели, що добре володіють професійними навичками. Кращими під час державної кваліфікаційної атестації були учні: Масленніков Володимир, Петріщева Єлізавета та Дубина Олена.
Державна кваліфікаційна атестація підтвердила виявлений на кваліфікаційній пробній роботі рівень професійної підготовки та відповідність знань учнів отриманому розряду.
Перегляди: 79