Декада за професіями: «Кухар; виробник м'ясних напівфабрикатів»
З 8 по 19 листопада в Центрі проводилась декада за професіями «Кухар; виробник м'ясних напівфабрикатів», яка хоч і проходила в дистанційному форматі, проте була насичена цікавими заходами.
Під час декади було проведено інформаційні години:
«Сучасні тренди в кулінарії», (викладач Любунь Л.В.);
«Зірки Мішлен», (майстер в/н Федчук Н.С.)
Для учнів першого курсу було організовано гру «Батл кухарів», яку підготувала викладач Бушинська О.А. Завдання вікторини включали питання з предметів «Організація виробництва та обслуговування» та «Технологія приготування їжі з основами товарознавства». Метою гри було дати можливість учням показати знання теоретичного матеріалу, свою ерудицію та готовність до підприємницької діяльності.
Також під час декади майстрами виробничого навчання були проведені майстер-класи для учнів шкіл:
1. Щавінська Т.В. продемонструвала майстер-клас «Приготування сирних кульок». Учні змогли приготувати та оздобити страву самостійно.
2. Секретами приготування страви «Курячі стріпси» поділилась майстер в/н Могир Н.А.
3. Мироненко Н.С. поділилась тонкощами приготування страви «Пряний хек, запечений в лаваші».
4. На частування страви «Картопляні такос з різними начинками» запрошувала майстер в/н Костецька Л.І.
Всі майстер-класи пройшли в дружній та творчій атмосфері. Школярі змогли відчути себе кухарями та залишили позитивні відгуки і слова вдячності.
Майстер в/н Любарська Н.В. провела у групі КВК-20 відкритий урок на тему: «Підготування великошматкових напівфабрикатів для виготовлення порційних і дрібношматкових напівфабрикатів різного асортименту».
Також серед груп Центру проводився конкурс промо-роликів «Кухар-це престижно». За результатами конкурсу:
І місце посіла група КПК-21,
ІІ місце – група КВК-20,
ІІІ місце – група КОБ-19.
Перегляди: 145