ІІ етап конкурсу професійної майстерності за пофесіями "Кухар", "Пекар", "Офіціант"
Щоб стати професіоналом – кухарем, офіціантом, пекарем, потрібно багато знати, багато чому вчитися.Секрети успішності цих професій – не таблиця множення, їх визубрити не можна. Потрібно вміти відмінно приготувати різні страви, вміло подавати та привабити відвідувача, віддавати тепло душі при випіканні хліба. Але разом з тим, вони захоплюючі ,творчі і відповідальні.
17.12.2020р. у Центрі проходив ІІ етап конкурсу професійної майстерності за професіями «Кухар»,«Пекар», «Офіціант».
Під час теоретичного та практичного туру всі учасники конкурсу показали достатній рівень фахової майстерності, правильність виконання трудових прийомів, дотримання послідовності технологічного процесу, правильну техніку роботи з інструментом та інвентарем. Всі конкурсанти були нагороджені почесними грамотами та памятними призами.