Декада за професією "Пекар; кондитер"
З 09.11.2020р. по 20.11.2020 р. в Центрі проводилась декада за професією «Пекар; кондитер», яка хоч і проводилась в дистанційному режимі, проте була насичена цікавими заходами.
Під час декади проводились інформаційні години:
- «Кондитерське ремесло - це мистецтво», яку підготувала викладач Щавінська Т.В.
- «Піч усе покаже...» представила учням Пацерук Н.В. в синхронному режимі з допомогою сервісу Google Meet.
- «Сучасне оздоблення кондитерських виробів» запропонувала Войтович А.Г.
- «Обрядові хліби світу» підготувала майстер в/н Могир Н.А.
Майстрами виробничого навчання були проведені майстер-класи: «Приготування зефіру» Любунь Л.В.,
«Приготування меренгового рулету»показала Войтович А.Г.
Крім того, учні мали можливість віртуально відвідати екскурсію до музею шоколаду у м. Трускавець.
Також під час декади був проведений квест «Кондитер-юніор», який підготувала викладач Бушинська О.А. Квест проводився в 4 кроки з додатковим бонусним завданням приготування кондитерського виробу. Завдання квесту розраховані на знання з предметів професійно-теоретичної піднотовки за професією «Кондитер» та формування підприємницької компетенції, налаштування майбутніх кваліфікованих робітників до відкриття власної справи.
За результатами квесту І місце здобула Бохняк Т., група КПК-18,
ІІ місце- Трофімчук Н. КПК-18,
ІІІ місце – Бабій А. ПКП-19
Перегляди: 328