Видеорегистраторы из Китая можно купить здесь

Декада за професіями «Пекар», «Кондитер»

Опубліковано: Вівторок, 29 листопада 2016

З 14 по 25 листопада у Центрі проходила декада за професіями «Пекар», «Кондитер». На загальній лінійці учні та викладачі ознайомились із достатньо насиченим планом заходів, який включав майстер-класи, інформаційні години, презентації, ярмарку та конкурс «Кращий за професією «Пекар».

В рамках декади старший майстер Козловська С.П. представила майстер-клас з приготування десерту «Фондан». Присутні дізнались про історію виникнення цього тістечка та технологію його приготування, а також мали змогу переглянути презентацію й ознайомитись з різними різновидами десерту.

   

Цікавий та практично-корисний майстер-клас «Приготування суфле «Пташине молоко» провела майстер виробничого навчання Любунь  Л.В. (див. новину від 16 листопада 2016 р.).

Оригінальним та актуальним був майстер-клас Щавінської Т.В. з «Приготування рулету з 3Dмалюнком». Учасники майстер-класу отримали масу позитиву і дізнались багато цікавої інформації та корисних порад.

  

На передодні гарних зимових свят «Андрія» та «Святого Миколая» БузінН.О. та Зубчик Г.О. провели майстер-класи з випікання обрядових калачів та печива (див. новину від 21 листопада 2016 р.).

Майстер виробничого навчання Аненко Т.Г. презентувала «Приготування швейцарського хліба «Гармошка» з шоколадом та сухофруктами. Хліб виявився для присутніх цікавою несподіванкою, а його відшаровування у вигляді гармошки здивувало кожного.

  

Всі тонкощі та секрети неповторного смаку тістечка «Мільфей»  розкрила Свиридюк О.О. під час проведення майстер-класу з приготування дивовижного десерту.

  

Італійський хліб все більше зацікавлює сучасного споживача. В контексті сучасності Могир Н.А. представила приготування хліба «Чіабата», а також розповіла історію його виникнення та розкрила власні дослідження з випікання.

  

Під час проведення майстер-класів усі присутні мали змогу дегустувати  приготовлені вироби та дати їм належну оцінку.

Запрошена майстриня Бойко Галина Дмитрівна дала майстер-клас  з «Техніки ліплення фігурок з мастики». Кожен присутній мав змогу власноруч створити свою неповторну фігурку різдвяного зайчика (див. новину від 23 листопада 2016 р.).

Також цікавими та змістовними були інформаційні години на теми: «В полоні шоколаду», «Техніка оздоблення кондитерських виробів квітами» та «Східні солодощі», які провели Козловська С.П., Любунь Л.В. та Дзісь Н.О.

24 листопада в Центрі відбувся 2-й етап конкурсу «Кращий за професією «Пекар». В ньому брали участь кращі учні, які вже здобули кваліфікацію «Пекар».
Під час проведення конкурсу необхідно було виконати різнорівневі завдання, як теоретичного, так і практичногохарактеру.
Перемогу здобули:  І місце -  Супрун Максим, учень групи КПК-14, ІІ місце- Гаврилюк Аліна, учениця групи КПК-15с.

  

Під час проведення свята лунали веселі пісні, гумористичні мініатюри,  викликаючи гучний сміх та оплески глядачів. Не залишили байдужим жодне серце і вірші про хліб, які читали учні Центру.

 Окрасою декади стала гомінка та цікава ярмарка під гаслом «З лану до столу», яку провели майстри виробничого навчання Зубчик Г.О. та Любунь Л.В. Під час заходу лунала весела музика, ведучі припрошували присутніх придбати для себе смачну випічку у широкому асортименті.
Проведена декада дала змогу учням розширити свої знання та підвищити рівень фахової майстерності.

  

Найактивнішу участь у проведенні декади взяли майстри виробничого навчання Щавінська Т.В., Любунь Л.В. та Зубчик Г.О., а також учні Трифонюк Мирослав, гр. КОБ-16с, Білокур Богдан, гр. КПК-15, Сандригось Ольга, гр.  КПК-15, Бензелюк Тетяна, гр. КПК-14, Гашкова Вероніка, гр. ПКП-15, Марущак Аліна, гр.  ПКП-15, Павленко Наталія, гр. КПК-14, Шарагова Анна, гр. КПК-14.

Перегляди: 1319

Наші контакти

вул. Левка Лук'яненка, 72, м. Вінниця,  21011
Тел.: (0432) 56-36-53
(068) 82-333-82 - приймальна комісія
E-mail: vcptopp@ukr.net