Видеорегистраторы из Китая можно купить здесь

З думкою про Кобзаря

Опубліковано: Середа, 06 березня 2024

  У ці березневі дні українці всього світу вшановують Світоча нашої культури - Тараса Григоровича Шевченка. Він став символом боротьби багатьох поколінь українців за свободу та незалежність. У світлі сьогоднішніх подій ми бачимо не просто образ поета-борця, а й невтомного наставника, пророка, який супроводжує свій народ через важкі випробування та перепони до світлого і вільного майбутнього, на яке кожен з нас заслуговує, бо «В своїй хаті своя й правда, І сила, і воля».
 Тарас Григорович Шевченко залишається для нас учителем, духовним наставником, з творів якого ми  намагаємось навчитись  правильного розуміння історії та любові до своєї рідної землі.
  З нагоди 210 річниці з Дня народження Великого Кобзаря в Центрі було проведено інформаційну годину на тему: «Пророк, якого ми не знали...», на якій учні пригадали основні відомості про життєвий і творчий шлях митця та познайомились із маловідомими фактами про поета.
  В бібліотеці Центру розгорнуто виставку «Вічне слово Кобзаря» та проведено літературну годину «Шевченкове слово в віках не старіє.

Перегляди: 19

Наші контакти

вул. Левка Лук'яненка, 72, м. Вінниця,  21011
Тел.: (0432) 56-36-53
(068) 82-333-82 - приймальна комісія
E-mail: vcptopp@ukr.net