Видеорегистраторы из Китая можно купить здесь

День Соборності України!

Опубліковано: Вівторок, 23 січня 2024

  22 січня педагоги та учні Центру створили на подвір'ї навчального закладу живий ланцюг єднання : «У єдності сила нації». Цей захід приурочено до Дня Соборності України – одного з найважливіших державних свят. Саме 22 січня, 106 років тому, українці проголосили незалежність своєї держави і створили Українську Народну Республіку. 
  22 січня 1918 року незалежність була проголошена IV Універсалом Української Центральної Ради, а через рік, в 1919 році, в цей же день на Софійській площі у Києві відбулося офіційне об'єднання Української Народної Республіки і Західно-Української Народної Республіки. Так вперше за багато століть історичні українські регіони об'єдналися в одну державу. 
  Для учнів, які знаходяться на дистанційному навчанні, було проведено історико-інформаційний дайджест про процеси творення української державності, які відображають ключові віхи української історії. 
   В бібліотеці Центру розгорнуто  виставку на тему: “Україна понад усе, єдина і незалежна“. Відвідування виставки сприяє поглибленню розуміння історії України, її традицій, культурних цінностей та досягнень. Усі заходи проводились у межах тижня суспільних предметів, що триватиме до 26 січня.

Перегляди: 44

Наші контакти

вул. Левка Лук'яненка, 72, м. Вінниця,  21011
Тел.: (0432) 56-36-53
(068) 82-333-82 - приймальна комісія
E-mail: vcptopp@ukr.net