Видеорегистраторы из Китая можно купить здесь

Окопні свічки для воїнів Світла

Опубліковано: Понеділок, 22 січня 2024

  У трагічний і водночас героїчний для нашої країни час колектив  ДНЗ «ВЦПТОПП» не перестає підтримувати наших незламних воїнів, які  захищають  Україну та кожного з нас. 
  Нещодавно силами педагогів було виготовлено близько 150 окопних свічок.   Частину з них доправлено на Лиманський напрямок (координатор майстер виробничого навчання Лілія Любунь). Решту, завдяки волонтерському центру «Ти не один» (керівник Павло Мигун), - до захисників, які знищують  російського агресора на Запорізькому  напрямку.
  Павло Мигун поділився враженнями від передачі допомоги: «Радісна зустріч з кожним нашим Героєм під розриви снарядів та постійну стрілкотню, рої дронів… Відчуття неможливо передати словами – і радість, і в той же час сум, обличчя посміхається, а очі мужніх козаків  сповнені втомою… розповідають про стан бойових дій, жартують і з сльозами на очах згадують про побратимів, що відійшли до Небесного війська». Сподіваємось, що тепло окопних свічок та наших сердець зігріють воїнів у цей лютий час.
  Щиру подяку та впевненість у Перемозі нам передають захисники.  Ми ж не перестаємо дякувати  нашим воїнам Світла за їх важку місію, волонтерському центру «Ти не один» і колективу ДНЗ «ВЦПТОПП» за невтомну працю та систематичну допомогу фронту!

Слава Україні!
Героям Слава!

Перегляди: 32

Наші контакти

вул. Левка Лук'яненка, 72, м. Вінниця,  21011
Тел.: (0432) 56-36-53
(068) 82-333-82 - приймальна комісія
E-mail: vcptopp@ukr.net