Видеорегистраторы из Китая можно купить здесь

Тиждень права

Опубліковано: П'ятниця, 08 грудня 2023

  З 04.12.2023 по 08.12.2023 в Центрі проходив тиждень права, який ставив за мету підвищити рівень правової культури учнів, а також поінформованість щодо їхніх конституційних прав та обов'язків, можливостей їх реалізації та захисту.
 У межах тижня було проведено ряд тематичних заходів інформаційного, освітнього та виховного характеру: рольову гру «Суд над злочинністю», інформаційний дайджест по конституційному праву, інформаційну годину «Загальна декларація прав людини», правову бесіду «Фото-відео зйомка: як не порушити права інших», виховну годину «STOP-булінг», правовий лекторій «Права людини та права дитини в умовах збройного конфлікту», перегляд відео «Державотворення незалежної України. Права людини в умовах воєнного стану».
  З новинками літератури в галузі права учні змогли ознайомитись на виставці «Права і свободи людини» в бібліотеці Центру. 
 Головний юрист Вінницького місцевого центру безоплатної вторинної правової допомоги Юрчик О.М. під час зустрічі з учнями розкрила основні аспекти правового регулювання діяльності мікрофінансових організацій в Україні.
 Тиждень права підготували і провели викладачі Гандзій О.В., Костюк С.В., юрисконсульт Чорномазюк О.С., вихователі Кулібаба О.Б., Римар Л.М., бібліотекар Грицишина Н.І.

 

Перегляди: 33

Наші контакти

вул. Левка Лук'яненка, 72, м. Вінниця,  21011
Тел.: (0432) 56-36-53
(068) 82-333-82 - приймальна комісія
E-mail: vcptopp@ukr.net