Видеорегистраторы из Китая можно купить здесь

Звіт проведення декади за професією "Кухар"

Опубліковано: Субота, 31 жовтня 2020


З 19.10.2020 по 30.10.2020р. в Центрі проводилась декада за професією «Кухар», яка хоч і проводилась в дистанційному режимі, проте була насичена цікавими заходами.
Під час декади проводились інформаційні години:
•    «Магія старовинної кулінарії», яку підготувала викладач Любунь Л.В.


•    «Сучасне оздоблення страв» представила учням Бушинська О.А.


•    «Карвінг, як сучасний спосіб оформлення страв» запропонувала Войтович А.Г.


Для учнів першого курсу була проведена вікторина «Кухар-юніор», яку підготувала викладач Федчук Н.С. Завдання вікторини включали питання з предметів «Організація виробництва та обслуговування» та «Технологія приготування їжі з основами товарознавства»

Також під час декади майстрами виробничого навчання були проведені майстер-класи:
•     Щавінська  Т.В. приготувала страву «Дируни з баклажанів та кабачків»


•    «Пікантний рулет з кабачків» показала процес приготування Могир Н.А.


•    Секретом приготування  «Картопляних гнізд з начинкою» поділилась Костецька Л.І.


•     Продемонструвала приготування закуски «Гніздо перепілки»» Любарська Н.В.


Родзинкою декади став традиційний щорічний фестиваль присвячений Міжнародному дню кухаря. В цьому році темою фестивалю обрано "Street food fest". Майстри виробничого навчання представили страви вуличної їжі, популярної в Україні та інших країнах світу. Учні Центру долучились до фестивалю дистанційно, вони готували ці страви дома та надсилали  фотозвіти, які майстри в/н демонстрували під час фестивалю.
Символом та новим кулінарним рекордом заходу став восьмикілограмовий гамбургер, яким  пригощали всіх присутніх.

Перегляди: 233

Наші контакти

вул. Левка Лук'яненка, 72, м. Вінниця,  21011
Тел.: (0432) 56-36-53
(068) 82-333-82 - приймальна комісія
E-mail: vcptopp@ukr.net