Видеорегистраторы из Китая можно купить здесь

Планове засідання Школи педагогічної майстерності на платформі Google Meet

Опубліковано: П'ятниця, 30 жовтня 2020

30 жовтня  2020 року в Центрі за допомогою сервісу  Google Meet відбулася дистанційна  нарада при директорові. Адміністрація навчального закладу зібрала членів педагогічного колективу біля своїх моніторів, щоб підбити перші підсумки двотижневого перебування на дистанційному навчанні, обговорити поточні проблеми та завдання на найближчий період роботи.

Після завершення наради було проведено планове засідання Школи педагогічної майстерності на тему: «Використання онлайн-інструментів для дистанційного навчання».

Методист Центру Гандзій О.В. нагадала присутнім про основні вимоги до організації дистанційного навчання, підходи до оцінювання та взаємодії учнів з викладачами та майстрами виробничого навчання.

Голова методичної комісії викладачів загальноосвітньої підготовки Бессараб О.В. провела майстер-клас «Створення та наповнення онлайн-класу в Google Classroom», під час якого розповіла про особливості створення різних завдань, тестів, виставлення оцінок, а також відповіла на питання колег, пов'язані з особливостями  використання сервісів корпоративної мережі Google G Suite.

Перегляди: 241

Наші контакти

вул. Левка Лук'яненка, 72, м. Вінниця,  21011
Тел.: (0432) 56-36-53
(068) 82-333-82 - приймальна комісія
E-mail: vcptopp@ukr.net