Видеорегистраторы из Китая можно купить здесь

Тиждень знань безпеки життєдіяльності

Опубліковано: Понеділок, 16 грудня 2019

З 9 грудня по 13 грудня 2019 року з метою попередження нещасних випадків з учнями під час навчально-виробничого процесу, створення безпечних і нешкідливих умов навчання та праці, в Центрі проводився тиждень  знань безпеки життєдіяльності.

Згідно плану тижня проведено навчання, перевірку знань правил поводження та реагування в надзвичайних ситуаціях з вихователями, черговими гуртожитку та двірниками. Особливу увагу було звернено на порядок дій працівників при виявленні вибухонебезпечних та підозрілих предметів, адже від того, наскільки правильно виконуються дії по евакуації, залежить безпека кожної людини.

Для учнів І курсу було організовано практичне заняття з надання першої допомоги потерпілому за участю представника Товариства Червоного Хреста. В ході зустрічі учні мали змогу ознайомитись з правилами надання першої долікарської допомоги.

З учнями І курсу проведення бесіди на тему: «Небезпека ураження електричним струмом» та «Правила поведінки у надзвичайних ситуаціях, при виявленні невідомих та  вибухонебезпечних предметів».

Актуальними і своєчасними були бесіди з учнями ІІ курсів на тему: «Здоровий спосіб життя», з учнями ІІІ курсів бесіду на тему: «Інфекційні захворювання».

 

 

Перегляди: 388

Наші контакти

вул. Левка Лук'яненка, 72, м. Вінниця,  21011
Тел.: (0432) 56-36-53
(068) 82-333-82 - приймальна комісія
E-mail: vcptopp@ukr.net