Видеорегистраторы из Китая можно купить здесь

В Центрі проходять майстер-класи з виготовлення народної іграшки

Опубліковано: Четвер, 09 березня 2017

Значення творчості в житті людини дуже велике. Інколи вона необхідна для нас, як повітря чи вода, тобто те, без чого ми не можемо жити. За допомогою творчості людина поринає у світ добра, краси та гармонії, емоційно врівноважується, самовдосконалюється, самовиражається. До творчості здатний кожен, але не всі відкривають для себе цю можливість.

Створити щось нове своїми руками, емоційно розвантажитись, пізнати раніше невідоме допомагає учням Центру керівник творчої студії «Сонячний вітер» Валентина Миколаївна Слободиська. Вона провела в нашому навчальному закладі уже чотири майстер-класи з виготовлення народної іграшки-оберегу, зокрема: коня, кози, сови, домовичка. Кожна з іграшок має своє символічне значення, про яке розповідає Валентина Миколаївна під час своїх занять. Вона вчить учнів за допомогою різних технік творити справжні дива, вкладати в них частинку своєї душі.

      

Цікаво, що у кожного іграшки виходять різні, з власним характером, який передає їм господар. З власними виробами уже ніхто не хоче розлучатись, адже вони неначе «оживають» в руках своїх творців.

   

   

Ми продовжуємо проведення майстер-класів та запрошуємо всіх бажаючих до співпраці.

Перегляди: 816

Наші контакти

вул. Левка Лук'яненка, 72, м. Вінниця,  21011
Тел.: (0432) 56-36-53
(068) 82-333-82 - приймальна комісія
E-mail: vcptopp@ukr.net