УВАГА! КАРАНТИН ПРОДОВЖЕНО!
Посилання для дистанційного навчання
Шановні колеги!
У зв’язку із організацією дистанційного навчання майбутніх кваліфікованих фахівців у закладах професійної та фахової передвищої освіти Інститут професійно-технічної освіти Національної академії педагогічних наук України пропонує електронні освітні ресурси:
Для педагогічних працівників
- Підготовка педагогічних працівників професійно-технічних навчальних закладів до дистанційного навчання кваліфікованих робітників / [О. В. Базелюк, А. А. Каленський, С. Г. Кравець та ін.]. – Київ : ІПТО НАПН України, 2017. – 76с.
- Технології дистанційного професійного навчання. Методичний посібник / [О. В. Базелюк, О. М. Спірін, Л. М. Петренко, А. А. Каленський та ін.]. – Житомир: «Полісся», 2018. – 160 с.;
- Доступ до курсів слухачі отримають після реєстрації в СДН ІПТО НАПН України https://e-learning.org.ua та самореєстрації на обраний курс.
- Культура екологічної безпеки
https://e-learning.org.ua/course/view.php?id=52
- Екоорієнтовані педагогічні технології розвитку культури безпеки професійної діяльності
https://e-learning.org.ua/course/view.php?id=50#section-1
Методичні розробки
- НМЦ ПТО Вінницької області https://nmc-pto.vn.ua/
- електронна-бібліотека НМЦ ПТО у Дніпропетровській обл.
- НМЦ ПТО Миколаівській обл.
http://metodcenter.at.ua/index/metodichna_skarbnichka/0-134
- НМЦ ПТО у Закарпатській обл.
http://zpto.ues.net.ua/index.php/library/item/1122-navchalnometodychnivydannia
- НМЦ ПТО у Львівській обл..
http://ptonmc.lviv.ua/index.php?publish_filter
- Підручники, посібники, збірники рецептур, технологічні карти за професіями «Кухар»; «Кондитер»; «Бармен» http://book4cook.in.ua/?cat=4
Для учнів
- Організація і техніка обслуговування (для учнів ПТНЗ галузі ресторанного господарства) : навч. посіб. / С. Г. Кравець, Н. П. Камінська, О. Г. Оліферчук, за наук. ред. С. Г. Кравець – Київ : Інститут ПТО НАПН України, 2015. – 202 с.
- Посібник «Карвінг»
http://techfood.pto.org.ua/index.php/textbook-3/itemlist/category/250-vstup
- Посібник «Кондитерський крем та оздоблення з нього»
http://techfood.pto.org.ua/index.php/textbook-3/itemlist/category/261-vstup
- Посібник « Приготування страв кухонь (народів світу)
http://techfood.pto.org.ua/index.php/textbook-3/itemlist/category/273-vstup
- Посібник « Приготування салат коктейлів»
http://techfood.pto.org.ua/index.php/textbook-3/itemlist/category/286-vstup
- Репозитарій навчальних матеріалів для закладів професійної( професійно-технічної освіти)
http://lib.pto.org.ua/index.php/library-3/itemlist/category/2-arkhiv-eor
- Англійська мова професійного спрямування
Загальноосвітня підготовка
- Хімія
- Підручники та навчальні посібники PDF
- Електронні підручники
- Он-лайн бібліотеки для загальноосвітньої підготовки
Дистанційне навчання
УВАГА! КАРАНТИН!
З 12 березня 2020 року в Україні запроваджується тритижневий карантин для усіх закладів освіти. Відповідне рішення Уряд ухвалив 11 березня 2020 року.
Докладні рекомендації для керівників закладів та управлінців є у листі Міністерства освіти і науки №1/9-154 від 11 березня 2020 року.
Що треба знати про коронавірус?
http://covid19.com.ua/?fbclid=IwAR0RN3BnxbAElIXR5HiddcbhRx6CBVWn7ji0exfhaYzdeVO6kGu_4a-iegY
Важлива інформація для абітурієнтів !
У зв’язку із запровадженням карантину та офіційним обмеженням на проведення масових заходів в Україні, враховуючи заходи щодо запобігання поширенню COVID-19, День гостинності перенесено на невизначений термін.
Інформацію про точну дату заходу заздалегідь буде розміщено у соціальних мережах та на офіційному сайті Центру.
Перепрошуємо за незручності! Будем раді бачити вас у нашому закладі після нормалізації епідеміологічної ситуації.