×

Повідомлення

IMAGESIZER_ERR_ACCESS
Видеорегистраторы из Китая можно купить здесь

Правила прийому

Опубліковано: П'ятниця, 30 грудня 2016

Правила прийому

День відкритих дверей

Опубліковано: Середа, 09 листопада 2016


 


 

  

Майстер-клас по розпису медових пряників учнями групи КПК-17

 

Майстер-клас по приготуванню багатошарових коктейлів учнями групи КОБ-18с

  

Майстер-клас по оформленню подарунків учнями групи ПКП-16

Майстер-клас по формуванню дріжджових хлібобулочних виробів учнями групи КПК-16

 

День відкритих дверей

Опубліковано: Середа, 09 листопада 2016

Майстер ресторанного обслуговування

Опубліковано: Четвер, 02 липня 2015

Кваліфікація "Майстер ресторанного обслуговування"

   Історія професії
 
   Розвиток виробництва, поява нових типів виробничих підприємств, нових технологій і матеріалів диктує необхідність більш широкої інтеграції видів робіт, появу інтегрованих професій. Так, у сфері послуг виникла нова професія Майстер ресторанного обслуговування, яка об’єднала окремі види робіт, притаманні професіям Офіціант, Бармен, Буфетник, Адміністратор залу. Поява такої професії обумовлена перевагою малих і середніх підприємств у сфері ресторанного бізнесу. 
Майстер ресторанногообслуговування – фахівець, обізнаний з усіма видами обслуговування.




Характер роботи: 
Основна функція майстра ресторанного обслуговування – забезпечення чіткого та ввічливого обслуговування відвідувачів ресторану. Також в процесі роботи він:
– готує зал до обслуговування споживачів;
– отримує столовий посуд, прибори, столову білизну;
– здійснює попереднє сервірування столів, складає серветки різними способами;
– зустрічає гостей, супроводжує їх до вільних або замовлених місць;
– приймає замовлення від споживачів, отримує та подає страви та напої;
– обслуговує клієнтів у номерах готелів;
– займається декантацією вина та напоїв, фламбуванням страв;
– проводить розрахунки із клієнтами за допомогою касового апарата, персонального комп’ютера;
– складає заявки на одержання товарів, кулінарних виробів, страв, булочних та кондитерських виробів;
– складає попереднє меню для фуршетів, бенкетів та інших заходів поза межами закладу ресторанного господарства.



Умови роботи: 
Майстер ресторанного обслуговування працює у торгових залах ресторанів. Робота пов’язана зі спілкуванням з відвідувачами та персоналом ресторану, змінними бригадами (офіціантами, барменами).
Ринок праці:
Професія майстра ресторанного обслуговування є популярною у сфері ресторанного та готельного бізнесу. 

Перспективи:
Комерційний директор, директор закладу харчування. Можливість організації приватних підприємств.

 

 

 

Виробник м'ясних напівфабрикатів

Опубліковано: П'ятниця, 15 травня 2015

Кваліфікація

"Виробник м'ясних напівфабрикатів 4 розряду" 

виготовлення пельменів  виготовлення напівфабрикатів

напівфабрикати  напівфабрикати

 

Наші контакти

вул. Левка Лук'яненка, 72, м. Вінниця,  21011
Тел.: (0432) 56-36-53
(068) 82-333-82 - приймальна комісія
E-mail: vcptopp@ukr.net