Декада за професіями: «Кухар; виробник м'ясних напівфабрикатів»

Опубліковано: Понеділок, 22 листопада 2021

З 8 по 19 листопада в Центрі проводилась декада за професіями «Кухар; виробник м'ясних напівфабрикатів», яка хоч і проходила в дистанційному форматі, проте була насичена цікавими заходами.

Під час декади було проведено інформаційні години:

«Сучасні тренди в кулінарії», (викладач Любунь Л.В.);

 «Зірки Мішлен», (майстер в/н Федчук Н.С.)

 

 Для учнів першого курсу було організовано гру «Батл кухарів», яку підготувала викладач Бушинська О.А. Завдання вікторини включали питання з предметів «Організація виробництва та обслуговування» та «Технологія приготування їжі з основами товарознавства». Метою гри було дати можливість учням показати знання теоретичного матеріалу, свою ерудицію та готовність до підприємницької діяльності.

Також під час декади майстрами виробничого навчання були проведені майстер-класи для учнів шкіл:

1.  Щавінська Т.В. продемонструвала майстер-клас «Приготування сирних кульок». Учні змогли приготувати та оздобити страву самостійно. 

 

 

2. Секретами приготування страви «Курячі стріпси» поділилась майстер в/н Могир Н.А. 

 

 

 3. Мироненко Н.С. поділилась тонкощами приготування страви «Пряний хек, запечений в лаваші». 

4. На частування страви «Картопляні такос з різними начинками» запрошувала майстер в/н Костецька Л.І. 

 

 

Всі майстер-класи пройшли в дружній та творчій атмосфері. Школярі змогли відчути себе кухарями та залишили позитивні відгуки і слова вдячності.  

Майстер в/н Любарська Н.В. провела у групі КВК-20 відкритий урок на тему: «Підготування великошматкових напівфабрикатів для виготовлення порційних і дрібношматкових напівфабрикатів різного асортименту».

 

 

 Також серед груп Центру проводився конкурс промо-роликів «Кухар-це престижно». За результатами конкурсу:

І місце посіла група КПК-21, 

ІІ місце – група КВК-20,

ІІІ місце – група КОБ-19.

 

 

 

Перегляди: 144