Безпека руху на дорозі

Опубліковано: Середа, 07 листопада 2018

Щорічно на дорогах травмується та гине велика кількість громадян. Одною з головних причин – порушення або ігнорування Правил дорожнього руху.

З метою підвищення рівня безпеки на дорогах та дотримання пішоходами Правил дорожнього руху, 06.11.2018р. серед учнів  Центру було проведено відкритий урок на тему: «Безпека дорожнього руху пішоходів» викладачем автошколи «Меркурій» (м. Вінниця) Оленою Павлівною Сольською, яка в цікавій та доступній формі поспілкувалася з учнями про безпечну поведінку на дорозі. Виник живий та продуктивний діалог між учнями та викладачем.

«Не ігноруйте Правилами дорожнього руху – бережіть себе!» - прозвучало як гасло сьогоднішньої зустрічі.

День відкритих дверей у Центрі

Опубліковано: Вівторок, 06 листопада 2018

 

Декада за професіями «Кухар; виробник м’ясних напівфабрикатів»

Опубліковано: Понеділок, 29 жовтня 2018

З 08.10.2018 по 19.10.2016р. в Центрі проводилась декада за професіями «Кухар; виробник м’ясних напівфабрикатів» в якій брали участь всі групи навчального закладу, майстри виробничого навчання та викладачі спеціальних предметів.

Протягом декади  проводилось багато цікавих та пізнавальних заходів, зокрема:

- майстер в/н Костецька Л.І.провела майстер-клас «Приготування м'ясних кульок з різними начинками». Всі присутні мали змогу оцінити легкість та оригінальність страви;

- виготовлення солодкого букету з продуктів харчування продемонструвала викладач спецпредметів Поліщук М.А.; 

- секрет приготування американського салату «Кобб» розкрила майстер в/н Поліщук С.А.;

- майстер виробничого навчання Любарська Н.В.поділилась рецептурою приготування м’ясних рулетів з омлетом;

- Могир Н.А., майстер в/н приготувала м’ясні корзинки з грибною начинкою;

- викладач спеціальних предметів Самсонюк О.М. провела відкритий урок на тему «Машини та механізми для обробки м’яса та риби» в групі КОБ-18с за програмою «Кухар 3-го розряду». На уроці були використані інтерактивні методи навчання.

- гру «Кулінарний калейдоскоп» провела викладач Поліщук М.А. для груп першого курсу, які здобувають професію «Кухар». Учні із задоволенням виконували всі завдання та відповідали на кулінарні запитання.

Також протягом декади визначали кращих кухарів та виробників м'ясних напівфабрикатів. Конкурсні випробування проходили у кілька етапів. Свої професійні здібності та знання учасники продемонстрували під час виконання теоретичних і практичних завдань.

Детальніше...

Кулінарний майстер-клас від шеф кухаря в готельно - рестораному комплексі «Гостевія»

Опубліковано: Четвер, 25 жовтня 2018

Кулінарний майстер-клас – це оригінальний метод навчання та конкретне заняття із вдосконалення практичної майстерності, що проводиться фахівцем кулінарії для учнів, які вже досягли достатнього рівня професіоналізму в цій сфері діяльності, але відвідують такі заходи для вдосконалення своїх знань та вмінь.

Учні нашого навчального закладу систематично відвідують майстер – класи. І от 24.10.2018 року учасники та переможці конкурсу кращий за професією «Кухар» та «Виробник м'ясних напівфабрикатів» мали честь бути присутніми на майстер-класі шеф-кухаря готельно - рестораного комплексу «Гостевія» Гнатюка Сергія. Під час якого Сергій розкрив секрети приготування страв «Стейк з телятини з імбирним соусом», «Курочка пікантна» та теплого салату «Гриль».

Екскурсія на ПАТ «Вінницька кондитерська фабрика»

Опубліковано: Середа, 24 жовтня 2018

23.10.2018 року учні групи КК-17 на чолі з майстром виробничого навчання Поліщук С.А. та класним керівником Демченком Я.В. відвідали ПАТ «Вінницька кондитерська фабрика».

 Екскурсовод фабрики розповіла історію створення кондитерської корпорації «ROSHEN» та ознайомила з асортиментом продукції. Під час екскурсії учні переглянули фільм про процес виготовлення кондитерських виробів «ROSHEN», а потім почалось найцікавіше - екскурсія по виробничих цехах, де присутні мали змогу відчути себе справжніми кондитерами та побачити процес виготовлення пористого шоколаду та цукерок «KO-KO CHOCO WHITE ROSHEN».

Екскурсовод розповіла учням про особливості організації праці на промисловому підприємстві.

Наприкінці екскурсії учні поділилися враженнями з екскурсоводом та отримали солодкі подарунки.

 

Наші контакти


21001, м. Вінниця, вул. Ватутіна, 72 
Тел.: (0432) 56-38-17
(068) 82-333-82 - приймальна комісія
E-mail: vcptopp@ukr.net