ІІ етап конкурсу фахової майстерності за професією «Пекар»

Опубліковано: Вівторок, 10 листопада 2015

10.11.2015 року в Центрі відбувся ІІ етап конкурсу фахової майстерності за професію «Пекар» серед учнів груп КПК-13 та КПК-14с. Метою конкурсу було виявлення обдарованої молоді, розвитку творчої активності учнів, підвищення рівня їх професійної підготовки та майстерності, формування естетичних смаків, поглиблення знань і практичних умінь.

Конкурсні випробування проводились у 2 тури:

І тур - теоретичний, складався з виконання тестових завдань.

Даний етап полягав у перевірці теоретичних знань з професії. Протягом 15 хвилин усі учасники одночасно працювали над розв’язуванням тестових завдань професійного змісту.

ІІ тур - практичний, який тривав 2 години та передбачав приготування та презентацію напіввідкритого пирога.

При виконанні завдання учасники продемонстрували рівень володіння сучасними виробничими технологіями. Готові вироби презентувались на широкий загал під час проведення свята «Моя професія пекар - мій вибір». В ході його проведення конкурсантам були запропоновані додаткові конкурси з виготовлення дріб’язку, визначення сировини на осліп та розв’язування нестандартних виробничих ситуацій.

  

  

Під час заходу панувала приємна дружня атмосфера.

За підсумками усіх конкурсних випробувань ІІ етапу були визначені переможці.

І місце – Черній Ірина, група КПК-14с

ІІ місце — Никитенко Людмила, група КПК-14с та Стрільчук Олена, група КПК-13

ІІІ  місце — Приставська Юлія, група КПК-13

Вітаємо переможців та призерів конкурсу і зичимо їм подальших успіхів та творчих здобутків в опануванні професії.

Перегляди: 1019