Видеорегистраторы из Китая можно купить здесь

Тепла зустріч прохолодним осіннім днем

Опубліковано: Понеділок, 09 листопада 2015

Дев’ятого листопада вся Україна відзначає День української писемності та мови. А за православним календарем це День вшанування пам’яті Преподобного Нестора-літописця. 

Таке свято не оминуло й наш Центр – у гості завітали учасники літературної студії «Вітрила» Вінницького державного педагогічного університету ім. М. Коцюбинського Це молоді поети-вінничани Оксана Мовчан, Тетяна Дзюбенко, Анастасія Оніщук та Юлія Латипова на чолі із творчим наставником Віктором Петровичем Крупкою. Вони подарували учням групи КПК-15с незабутні враження, прочитавши власну поезію. Незважаючи на прохолодну й дощову осінню погоду зустріч була дуже теплою і по-домашньому затишною. Бесіда про мистецтво зацікавила учнів Центру, вони вели активний діалог із студійцями про джерело натхнення, про улюблений час та причини написання поезій.

  

  

Подальша розмова перенеслась у Літературне кафе в бібліотеці Центру, до якої долучились члени бібліотечного гуртка «Скарбниця мудрості». Тут зустріч стала більш камерною, відвертішою. За чашкою запашного чаю розгорнулося активне спілкування. Велася розмова про сучасну українську літературу, її проблеми та досягнення. Не лише вітрилівці, а й учасники гуртка поділилися своєю поезією, чим приємно здивували гостей. 

Завершилася зустріч теплими обіймами, учні Центру висловили щиру вдячність за цікавий екскурс у світ сучасної вінницької поезії та запросили літературну студію приїздити у гості частіше.

 

Бібліотекар Волкова А. О.

Перегляди: 893

Наші контакти

вул. Левка Лук'яненка, 72, м. Вінниця,  21011
Тел.: (0432) 56-36-53
(068) 82-333-82 - приймальна комісія
E-mail: vcptopp@ukr.net