Арт-візаж з мистецтва подачі та оздоблення страв

Опубліковано: Понеділок, 26 жовтня 2015

20 жовтня в рамках проведення декади за професіями «Кухар» та «Виробник м’ясних напівфабрикатів» відбувся Арт-візаж з мистецтва подачі та оздоблення страв.

Захід проводився з метою підвищення  рівня професійної підготовки та майстерності учнів, престижу професії кухаря, виявлення обдарованої молоді, формування естетичних  і художніх смаків, опанування сучасними методами подачі та оформлення страв.

 

Мистецтво оздоблення страв презентували учні групи КПК-15с Нагорна Діана і Гаврилюк Аліна, демонструючи власну винахідливість, творчість, тонкий естетичний та художній смак.

  

  

Перегляди: 1294