Арт-візаж з мистецтва подачі та оздоблення страв
Опубліковано: Понеділок, 26 жовтня 2015
20 жовтня в рамках проведення декади за професіями «Кухар» та «Виробник м’ясних напівфабрикатів» відбувся Арт-візаж з мистецтва подачі та оздоблення страв.
Захід проводився з метою підвищення рівня професійної підготовки та майстерності учнів, престижу професії кухаря, виявлення обдарованої молоді, формування естетичних і художніх смаків, опанування сучасними методами подачі та оформлення страв.
Мистецтво оздоблення страв презентували учні групи КПК-15с Нагорна Діана і Гаврилюк Аліна, демонструючи власну винахідливість, творчість, тонкий естетичний та художній смак.
Перегляди: 1296