Видеорегистраторы из Китая можно купить здесь

Фестиваль рибних страв «Короп фест - 2015»

Опубліковано: Середа, 21 жовтня 2015

20 жовтня в ДНЗ «Вінницький ЦПТО переробної промисловості» в рамках  проведення декади за професіями: «Кухар» та «Виробник м’ясних напівфабрикатів» відбувся фестиваль рибних страв «Короп фест-2015».

Дату фестивалю обрано не випадково, адже саме цього дня кулінари всього світу відзначають своє професійне свято -  День кухаря, який був установлений конгресом Всесвітніх асоціацій кулінарних співтовариств в 2004 році.

Метою цього заходу було ознайомити учнів з кулінарним мистецтвом у приготуванні рибних страв різних країн світу. 

Фестиваль відкрила заступник директора з навчально-виробничої роботи Стецюк Н.П.

Учні груп Центру презентували страви української, білоруської, грузинської, азербайджанської, польської, румунської, французької, іспанської та єврейської кухонь. А також увазі присутніх були запропоновані кондитерські вироби з рибною тематикою, зокрема торт бісквітний у формі риби, кулеб’яки, тістечка клафутті та ніжне суфле.

Учні мали можливість ознайомитися з особливістю та технологією приготування рибних страв, посмакувати ними, адже по завершені свята всіх присутніх пригощали представленими стравами та рибною юшкою з багаття.

  

  

На святі панувала весела атмосфера: присутніх розважали жартівливими піснями, гуморесками, віршами та запальними циганськими танцями.

Детальний звіт дивіться в фотогалереї

Перегляди: 1079

Наші контакти

вул. Левка Лук'яненка, 72, м. Вінниця,  21011
Тел.: (0432) 56-36-53
(068) 82-333-82 - приймальна комісія
E-mail: vcptopp@ukr.net