Видеорегистраторы из Китая можно купить здесь

Загальні батьківські збори Центру

Опубліковано: Неділя, 18 жовтня 2015

Родина – невід’ємний компонент людського життя, який дарує тепло і життєвий досвід, довіру і любов. Вступ до навчального закладу – це важлива подія в житті дитини, що знаменує новий етап розвитку, пов’язаний із входженням у новий соціум. Одне з головних завдань педагогічного колоективу та адміністрації у роботі з батьками – допомогти їм краще зрозуміти свою дитину, її внутрішній світ, її інтереси та захоплення. Саме тому, 17 жовтня 2015 року в Центрі були проведені планові загальні батьківські збори, на яких були присутні  батьки учнів І, ІІ та ІІІ курсів.

У першій частині зборів перед батьками виступили: директор Центру Савлук О.А.,  заступник директора з навчально-виробничої роботи Стецюк Н.П., заступник директора з навчально-виховної роботи Шелепко І.Й., соціальний педагог Мединич Л.В., практичний психолог Петришина В.Т. та голова батьківського комітету Тарасова Я.М.

Із вступним словом до батьків звернувся директор Центру Савлук О.А., який привітав всіх присутніх, подякував батькам за виховання наших учнів та повідомив про порядок проведення зборів. Олег Анатолійович підкреслив важливість родинно-сімейного виховання у справі підготовки майбутніх кваліфікованих робітників. Зауважив, що спільні зусилля педагогічного та батьківського колективів матимуть найкращий результат для навчання і виховання учнів Центру, а координуючою ланкою цих зусиль мають стати неформально працюючі батьківські комітети навчальних груп та Центру. 

  

Далі було надано слово Надії Петрівні, яка розповіла батькам про специфіку навчально-виробничого процесу та основні державні вимоги щодо нього.

Ігор Йосипович зазначив, що важливою складовою успішності навчально-виховного процесу є дотримання дисципліни, розпорядку дня учнями Центру, наголосив про необхідність заборони тютюнопаління з метою збереження здоров’я  учнівської молоді, розповів про організацію дозвілля учнів: участь у гуртках, відвідування театру, філармонії, музеїв та визначних місць міста.

Соціальний педагог Олеся Валеріївна розповіла про роботу соціально-психологічної служби в навчальному закладі.

Практичний психолог Валентина Тадеушівна розповіла батькам про проблеми адаптації груп нового набору до навчання в Центрі. Безумовно, найкращим профілактичним засобом збереження психічного здоров'я в період адаптації до навчального закладу є взаєморозуміння батьків, викладачів та дітей, розуміння старшим поколінням внутрішнього світу дитини, її проблем та переживань.

Голова батьківського комітету Ярослава Михайлівна прозвітувала присутнім про результати роботи батьківського комітету протягом 2014-2015 н.р.

Друга частина зустрічі пройшла в складі груп, де майстри виробничого навчання та класні керівники обговорили з батьками найважливіші завдання навчально-виховного процесу в 2015-2016 н.р., а також вирішували індивідуальні питання.

  

 Батьківські збори пройшли в атмосфері ділового співробітництва батьків і колективу Центру.

Перегляди: 1296

Наші контакти

вул. Левка Лук'яненка, 72, м. Вінниця,  21011
Тел.: (0432) 56-36-53
(068) 82-333-82 - приймальна комісія
E-mail: vcptopp@ukr.net