Видеорегистраторы из Китая можно купить здесь

Відзначення 60-річчя ДНЗ "Вінницький ЦПТО переробної промисловості"

Опубліковано: Субота, 03 жовтня 2015

Зорепадом летять роки, летять аби ніколи не повернутися. Та в пам’яті живуть і не тьмяніють події 60-ти річної давнини.

Цей навчальний рік став для нашого закладу особливим. Адже 2 жовтня ДНЗ «Вінницький центр професійно-технічної освіти переробної промисловості» відзначав подвійне свято. Цього року, окрім Дня працівника освіти, на осінньому календарі випала дата 60-річчя з дня заснування навчального закладу.

Поважний вік для Центру – є що згадати, над чим задуматись та найголовніше – є чим пишатися.

Вся родина Центру до проведення дня народження доклала багато зусиль, щоб з гідністю зустріти урочисту дату.

Відкрив урочисту частину директор Центру Савлук О.А., який розповів про історію закладу та його стрімкий розвиток. Висловив щиру подяку ветеранам, соціальним партнерам та сучасному трудовому колективу.

У святкуванні заходу взяли участь заступник директора Департаменту освіти і науки Вінницької облдержадміністрації – начальник управління професійної освіти, інноватики та науки Бачинський В.Г., працівники відділу професійно-технічної освіти, соціальні партнери, голови ДКК, представники вищих навчальних закладів, вельмишановні ветерани та сучасний трудовий колектив Центру.

Валерій Григорович Бачинський висловив щиру подяку керівництву та трудовому колективу Центру за невтомну працю у справі навчання та вихованні висококваліфікованих фахівців для хлібопекарської та м’ясопереробної галузей країни. Вручив кращим викладачам, майстрам виробничого навчання та працівникам почесні грамоти від Вінницької облдержадміністрації, обласної ради і Департаменту освіти і науки Вінницької облдержадміністрації.

  

  

Сприяють розвитку Центру соціальні партнери, які були запрошені на відзначення 60-річного ювілею. 

       

На фото: заступник директора ТОВ "Літинський м'ясокомбінат" Павлик Г.В.  На фото: директор ТОВ "Літинський м'ясокомбінат"  Кутинський А.А.

       

На фото: директор фірми "Ремаса" Бігус С.Б.  На фото: керівник відділення Тяжилів Центральне ПАТ "ПриватБанк" Чверкун А.В.

       

На фото: завідувач кафедри хімії та методики навчання хімії, кандидат педагогічних наук, доцент ВДПУ ім. М. Коцюбинського Блажко О.А. На фото: заступник директора телекомунікаційної компанії "Квік-нет" Монастирський Д.В.

 

Заклад з такою історією та досягненнями безумовно матиме довгий, світлий шлях у сфері професійно-технічної освіти і надалі даватиме українській економіці величезну кількість кваліфікованих фахівців!


Поважні гості свята - наші сивочолі ветерани

  

Виступ етно-гурту "Голос предків" Вітання від ансамблю бандуристів "Терен"
ДНЗ "ЦПТО технологій та дизайну"

   

Виступ студії танцю "Гран-прі"

З ювілеєм, наш рідний Центр!

Детальний звіт дивіться в фотогалереї

Перегляди: 1596

Наші контакти

вул. Левка Лук'яненка, 72, м. Вінниця,  21011
Тел.: (0432) 56-36-53
(068) 82-333-82 - приймальна комісія
E-mail: vcptopp@ukr.net