Видеорегистраторы из Китая можно купить здесь

Тиждень природничих наук

Опубліковано: Понеділок, 25 травня 2020

З 18.05.2020 по 22.05.2020 в Центрі проходив тиждень природничих наук, який проводився з метою розширення знань учнів з біології, екології, географії та хімії; закріплення та узагальнення біологічних, екологічних понять  та хімічних законів,  підвищення інтересу учнів до вивчення даних предметів.

У зв’язку з карантином всі заплановані заходи проводились дистанційно на інтернет-платформах Google classroom, Facebook, Zoom та «На Урок».

Відповідно до плану були проведені наступні заходи:

1. Фотоконкурс «Краса рідного краю»; 

2. Конкурс хімічних порад «Як видалити плями з одягу»; 

3. Інформаційна година «Географія і кулінарія»; 

4. Інтернет-олімпіада з біології на сайті «На Урок»;

5. Онлайн-анкетування «Мій екологічний слід»; 

6. Інтерактивна вправа «Я і Природа зрозуміємо один одного»; 

7. Онлайн-лекція «Вплив війни на екосистему».

У фотоконкурсі «Краса рідного краю»  взяли участь 42 учні Центру. На конкурс були представлені понад 150 фоторобіт. За підсумками голосування було визначено три переможці:  I місце здобула учениця групи КК-17 Бабенко Анастасія, II місце - учень групи КОБ-17 Бойко Руслан, III місце - учениця групи КОБ-17 Шарагова Тетяна.

 

 

У конкурсі хімічних порад «Як видалити плями з одягу» взяли участь 21 учень Центру. За результатами було визначено три пари переможців: I місце посіли Молодушко Марина і Дихтяр Анастасія, II місце - Долженко Ольга і Гурмач Вікторія, III місце  - Василюк Марія та Яніцька Ярослава.

З цікавою інформацією на тему: «Географія і кулінарія» ознайомилися та дізналися про особливості кулінарії народів світу учні I-III курсів. Особливу активність проявили учні групи КПК-19 Коломієць Денис та Тимощук Ілона.

В онлайн-олімпіаді з біології взяли участь 6 учнів Центру. Результати очікуються.

Варто відзначити високу активність серед учнів Центру під час проведення онлайн-анкетування «Мій екологічний слід» та інтерактивної вправи «Я і Природа зрозуміємо один одного».

У відеоконференції на тему «Вплив війни на екосистему», що проходила на платформі Zoom, взяли участь не лише учні, а й викладачі Центру. З педагогічного колективу найактивнішими були Демченко Тетяна Миколаївна, Пічкур Юлія Леонідівна і Бессараб Олена Володимирівна. Викладачі природничих предметів підбили підсумки тижня природничих наук, було нагороджено переможців та найактивніших учасників.

Перегляди: 281

Наші контакти

вул. Левка Лук'яненка, 72, м. Вінниця,  21011
Тел.: (0432) 56-36-53
(068) 82-333-82 - приймальна комісія
E-mail: vcptopp@ukr.net