Видеорегистраторы из Китая можно купить здесь

Презентація експозиції історико-етнографічної музейної кімнати

Опубліковано: Четвер, 18 червня 2015

18 червня  2015 року в  ДНЗ «ВЦПТОПП»  відбулася  довгоочікувана подія – презентація новоствореної експозиції  історико-етнографічної музейної кімнати, присвячена 60-річчю навчального закладу, що святкуватиметься у жовтні цього року.

У наш час створити музей – справа  благородна і дуже непроста. Цій події передувала велика і кропітка робота творчої групи у складі викладача української мови та літератури Бессараб О.В. та викладача історії Гандзій О.В. на чолі з директором Савлуком О.А.

Експозиція складається з двох частин. В етнографічній частині представлені предмети народно-ужиткового мистецтва у розділах: «Гончарство»,  «Ткацтво»,  «Рушники».

  

  

Історична частина презентує історію навчального закладу від початку заснування школи фабрично-заводського навчання при Вінницькому м'ясокомбінаті (1955р.) до сучасного етапу включно. 

Першими відвідувачами музейної кімнати стали члени інженерно-педагогічного колективу Центру. Викладач історії Гандзій О.В. провела екскурсію, розповіла про зібрані експонати та закликала колектив долучатись до поповнення музейних фондів.

  

Перегляди: 1039

Наші контакти

вул. Левка Лук'яненка, 72, м. Вінниця,  21011
Тел.: (0432) 56-36-53
(068) 82-333-82 - приймальна комісія
E-mail: vcptopp@ukr.net