Опубліковано: Четвер, 26 березня 2020
Шановні колеги!
У зв’язку із організацією дистанційного навчання майбутніх кваліфікованих фахівців у закладах професійної та фахової передвищої освіти Інститут професійно-технічної освіти Національної академії педагогічних наук України пропонує електронні освітні ресурси:
Для педагогічних працівників
- Підготовка педагогічних працівників професійно-технічних навчальних закладів до дистанційного навчання кваліфікованих робітників / [О. В. Базелюк, А. А. Каленський, С. Г. Кравець та ін.]. – Київ : ІПТО НАПН України, 2017. – 76с.
http://lib.iitta.gov.ua/709886/1/%D0%9C%D0%B5%D1%82%D0%BE%D0%B4_%D1%80%D0%B5%D0%BA%D0%BE%D0%BC_%D0%B4%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%BD%D1%86_%D0%86%D0%9F%D0%A2%D0%9E_2.pdf
- Технології дистанційного професійного навчання. Методичний посібник / [О. В. Базелюк, О. М. Спірін, Л. М. Петренко, А. А. Каленський та ін.]. – Житомир: «Полісся», 2018. – 160 с.;
http://lib.iitta.gov.ua/713159/1/%D0%9F%D0%BE%D1%81%D1%96%D0%B1%D0%BD%D0%B8%D0%BA_%D0%A2%D0%B5%D1%85%D0%BD%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D1%96%D1%97%20%D0%B4%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%BD%D1%86%D1%96%D0%B9%D0%BD%D0%BE%D0%B3%D0%BE%20%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%84.%D0%BD%D0%B0%D0%B2%D1%87..pdf
- Доступ до курсів слухачі отримають після реєстрації в СДН ІПТО НАПН України https://e-learning.org.ua та самореєстрації на обраний курс.
- Культура екологічної безпеки
https://e-learning.org.ua/course/view.php?id=52
- Екоорієнтовані педагогічні технології розвитку культури безпеки професійної діяльності
https://e-learning.org.ua/course/view.php?id=50#section-1
Методичні розробки
https://nmc-pto.dp.ua/
- НМЦ ПТО Миколаівській обл.
http://metodcenter.at.ua/index/metodichna_skarbnichka/0-134
- НМЦ ПТО у Закарпатській обл.
http://zpto.ues.net.ua/index.php/library/item/1122-navchalnometodychnivydannia
- НМЦ ПТО у Львівській обл..
http://ptonmc.lviv.ua/index.php?publish_filter
Для учнів
- Організація і техніка обслуговування (для учнів ПТНЗ галузі ресторанного господарства) : навч. посіб. / С. Г. Кравець, Н. П. Камінська, О. Г. Оліферчук, за наук. ред. С. Г. Кравець – Київ : Інститут ПТО НАПН України, 2015. – 202 с.
https://ivet.edu.ua/repozytarii/baza-mahisterskykh-robit/item/645-navchalnyi-posibnyk-orhanizatsiia-i-tekhnika-obsluhovuvannia-dlia-uchniv-ptnz-haluzi-restorannoho-hospodarstva
http://techfood.pto.org.ua/index.php/textbook-3/itemlist/category/250-vstup
- Посібник «Кондитерський крем та оздоблення з нього»
http://techfood.pto.org.ua/index.php/textbook-3/itemlist/category/261-vstup
- Посібник « Приготування страв кухонь (народів світу)
http://techfood.pto.org.ua/index.php/textbook-3/itemlist/category/273-vstup
- Посібник « Приготування салат коктейлів»
http://techfood.pto.org.ua/index.php/textbook-3/itemlist/category/286-vstup
- Репозитарій навчальних матеріалів для закладів професійної( професійно-технічної освіти)
http://lib.pto.org.ua/index.php/library-3/itemlist/category/2-arkhiv-eor
- Англійська мова професійного спрямування
http://prof-eng.pto.org.ua/
Загальноосвітня підготовка
http://chem-upal.pto.org.ua/
- Підручники та навчальні посібники PDF
http://surl.li/bcqy
http://surl.li/bcqz
- Он-лайн бібліотеки для загальноосвітньої підготовки
- https://ukrlib.com.ua/
- http://library.kr.ua/
- https://pidruchnyk.com.ua/
- http://pidruchniki.net/
Перегляди: 521