Видеорегистраторы из Китая можно купить здесь

Тиждень точних наук

Опубліковано: П'ятниця, 21 лютого 2020

Майбутнє наших вихованців і всієї країни залежить від розвитку науки і техніки. А це накладає на нас, учителів математики, фізики, астрономії та інформатики певні обов'язки з підготовки фундаменту, на якому і буде вестися формування грамотних фахівців у різних областях.

Один із способів підвищення інтересу учнів до точних наук - позакласна робота, зокрема предметні тижні. Згідно з графіком з 17 по 21 лютого 2020 року був проведений предметний тиждень точних наук.

Тиждень  проводився з метою підвищення інтересу учнів до предметів, розширення знань про видатні досягнення в різних областях цих наук, закріплення та узагальнення математичних понять, фізичних законів, сприяння розвитку і виявленню здібностей та талантів учнівської молоді.

Протягом тижня проводились різноманітні цікаві заходи. Проведені заходи переважно мали характер змагання і дали змогу учням продемонструвати не лише свої теоретичні знання з предметів, а й сприяли різносторонньому розвитку особистості; підвищенню інтересу до точних наук та інформаційних технологій.

До підготовки та проведення тижня були залучені учні I-III курсів.

 

 

  

  

       

    

 

Перегляди: 354

Наші контакти

вул. Левка Лук'яненка, 72, м. Вінниця,  21011
Тел.: (0432) 56-36-53
(068) 82-333-82 - приймальна комісія
E-mail: vcptopp@ukr.net