Видеорегистраторы из Китая можно купить здесь

Перемога в «WorldSkills Ukraine»

Опубліковано: Четвер, 21 листопада 2019

WorldSkills Ukraine - це наймасштабніші змагання з робітничих професій, що проводяться для учнів, студентів та молодих працівників. Конкурс WorldSkills є не тільки грандіозним заходом у системі професійної освіти, а й одним із найважливіших інструментів профорієнтації, підвищення престижності робітничих професій. Це своєрідні олімпійські ігри для учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти, молодих кваліфікованих робітників і фахівців у віці від 18 до 22 років.

У 2019 р. конкурс «WorldSkills Ukraine» набирає обертів. У ньому беруть участь практично всі області України. Кількість учасників конкурсу з кожним роком зростає.

20.11.2019 р. відбувся І (відбірковий) етап Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності у Вінницькій області. У ньому брали участь кращі учні закладів ЗП(ПТ)О за різними компетенціями. Хлопці та дівчата змагалися за право представляли свій регіон у національному відборі конкурсу, що відбудеться в 2020 році.

ДНЗ «Вінницький центр професійно-технічної освіти переробної промисловості» представляли молоді та талановиті конкурсанти – Войтович Аліна Григорівна – компетенція «Кондитерське мистецтво», Блонська Людмила Русланівна – компетенція «Кулінарне мистецтво».  Наполеглива, кропітка та творча праця наших конкурсанток дала високі результати.

  

У підсумку учениця групи КОБ-18с - Блонська Людмила зайняла І місце у відбірковому етапі Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності у Вінницькій області за компетенцією «Кулінарне мистецтво».

Вітаємо переможницю, яка отримала право захищати наш регіон на Всеукраїнському конкурсі професійної майстерності «WorldSkills Ukraine». Щирі вітання наставникам – Стецюк Н.П., Камінній І.В., Костецькій Л.І. Бажаємо не зупинятись на досягнутому, адже попереду багато роботи з удосконалення практичних навичок у володінні кулінарними техніками.

 

Перегляди: 363

Наші контакти

вул. Левка Лук'яненка, 72, м. Вінниця,  21011
Тел.: (0432) 56-36-53
(068) 82-333-82 - приймальна комісія
E-mail: vcptopp@ukr.net