Видеорегистраторы из Китая можно купить здесь

День захисника України

Опубліковано: П'ятниця, 11 жовтня 2019

14 жовтня наша країна відзначає День захисника України. Це свято засноване в нелегкі часи для вшанування мужності і героїзму захисників незалежності, суверенітету і територіальної цілісності України.

Напередодні свята, 10 жовтня, в Центрі пройшов виховний захід до Дня захисника України «На захисті Батьківщини». 

Зі словами вдячності та шани до захисників виступив директор Центру Савлук Олег Анатолійович, який зазначив: «Слова з Державного Гімну Ураїни «Душу й тіло ми положим за нашу свободу» сьогодні, як ніколи, стали ключовими в відданні шани найкращим, котрі у найважливіший момент нашої історії не злякалися і пожертвували собою заради своєї Батьківщини, а також є свідченням справжнього подвигу наших захисників».

Під час виховного заходу були висвітлені основні історичні періоди боротьби, захисту, становлення та збереження незалежності України.

Присутні вшанували хвилиною мовчання славних синів України – Запорізьких козаків, Січових Стрільців, героїв Крут, бійців Української Повстанської Армії, героїв Небесної Сотні, героїв антитерористичної операції на сході України  та героїв операції Об'єднаних сил.

На святковий захід було запрошено військовослужбовця, учасника антитерористичної операції на сході України Персуна Анатолія Григоровича – командира взводу зв’язку 59-го військового мобільного госпіталю ВМКЦ ЦР.

У виконанні учнів Центру прозвучали патріотичні пісні та поезія. Активну участь в організації свята взяли: Шульгін Олександр, Русанова Альона, Гара Юлія, Погоріла Карина, Антонійчук Діана, Заяць Анастасія, Погребняк Анастасія,  Матеуш Аліна, Яніцька Ярослава, Дем’янчук Надія, Бойко Вікторія.

      

Глядачі гарячими оплесками дякували за подароване свято талановитим аматорам сцени. 

Від усього серця вітаємо наших захисників, чоловіків, хлопців, батьків з Днем захисника України, і бажаємо Вам і вашим близьким доброго здоров'я, щастя і благополуччя, нехай Ваше життя освітлює слава перемоги української армії, сила і міць української зброї, любов і відданість до своєї України.

 

Перегляди: 425

Наші контакти

вул. Левка Лук'яненка, 72, м. Вінниця,  21011
Тел.: (0432) 56-36-53
(068) 82-333-82 - приймальна комісія
E-mail: vcptopp@ukr.net