Видеорегистраторы из Китая можно купить здесь

Святковий концерт до Дня працівника освіти

Опубліковано: П'ятниця, 04 жовтня 2019

Щороку в першу неділю жовтня наша країна відзначає День працівника освіти. Це не тільки професійне свято вчителів. Це свято усіх, хто глибоко шанує працю педагога, вихователя, наставника підростаючого покоління.

«Педагог… Одна з найважливіших професій. Вона для обраних… До викладача йдуть зі своїми болями і радощами, черпають сили для підкорення нових висот, бо він заглядає у минуле, живе у сьогоденні, прокладає місток у майбутнє…»… Такими теплими словами розпочався святковий концерт у ДНЗ «Вінницький центр професійно-технічної освіти переробної промисловості.

Зі словами привітання виступив директор Центру, відмінник освіти Савлук Олег Анатолійович, який зазначив, що самовіддана праця педагогічного колективу сприяє прагненню студентів отримати необхідні знання та стати висококваліфікованими фахівцями та від усього серця побажав колегам міцного здоров’я, підтримки від держави, вдячних учнів та невичерпної наснаги на педагогічній ниві.

 

Заступник директора з навчально-виховної роботи Шелепко Ігор Йосипович оголосив святковий наказ, за яким кращі працівники Центру були нагороджені грамотами та подяками.

Представники учнівського самоврядування від імені всіх учнів навчального закладу творчо привітали своїх наставників із професійним святом. Усі освітяни  відчули щирість та теплоту сердець вдячних вихованців.

Впродовж усього святкового концерту, об’єднані гарним настроєм, учні дарували присутнім музичні вітання, дякували своїм викладачам за їх важливу, благородну та такупотрібну в усі часи й для усіх поколінь працю.

 

Тож, дорогі освітяни, хай щедрою буде до Вас доля, а серця зігріває людська довіра і любов! Творчих злетів Вам, натхнення, мудрості та терпіння у нелегкій справі навчання та виховання молодого покоління – майбутнього нашої країни.

 

 

Перегляди: 451

Наші контакти

вул. Левка Лук'яненка, 72, м. Вінниця,  21011
Тел.: (0432) 56-36-53
(068) 82-333-82 - приймальна комісія
E-mail: vcptopp@ukr.net