Видеорегистраторы из Китая можно купить здесь

Гаївки Фест - 2019

Опубліковано: Понеділок, 13 травня 2019

11 травня 2019 р. на території ДНЗ «Вінницький центр професійно-технічної освіти переробної промисловості» відбувся ІІ обласний фестиваль української автентичної культури «Гаївки Фест». Метою заходу стало збереження та відродження вікових традицій, народних звичаїв та обрядів весняного циклу; пісенної та танцювальної фольклорної спадщини; популяризації випікання звичаєвих обрядових хлібів та кращих традицій національної кухні; творчості майстрів декоративно-прикладного та образотворчого мистецтв; розширення міжрегіональних культурних зв’язків.

 

Офіційну частину фестивалю відкрили організатори: голова ГО «Молода Подільська Січ» Шпак-Мельник В.Х. та директор ДНЗ «Вінницький ЦПТО переробної промисловості» Савлук О.А.

Гості свята мали змогу взяти участь у різноманітних майстер-класах від народних майстрів «Подільського університету культури» м. Літина, Вінницького центру народної творчості, від майстрів ДНЗ «Вінницький ЦПТО переробної переробності»; у майстернях з народних танців; обрядах зустрічі весни. Працювала дитяча галявина «Вербові котики», на якій було організовано різні конкурси, ігри та забави, «терапію на піску», частування солодкими подарунками. Національну кухню представив наш навчальний заклад.

Все це відбувалось на фоні багатої концертної програми, яку забезпечили більше 20-ти хореографічних, вокальних та фольклорних аматорських колективів. Потужну силу пісні вдалося відчути завдяки відомому українському музиканту, бандуристу, барду Віктору Пашнику.

На фестивалі панувала атмосфера невимушеності, радості та гармонії з природою!

Щиро вдячні організаторам Фестивалю «Гаївки-фест» та усім, хто долучився до проведення цього дивовижного дійства! А також висловлюємо подяку за проведену роботу працівникам Державних пожежних рятувальних частин 2 та 5, Вінницькій обласній організації Товариство Червоного Хреста України, Лівобережного відділення Вінницького відділу поліції ГУНП у Вінницьккій області.

                                                                                                                                          Фото надала Валентина Слободиська

Більше фото за посиланням  https://www.facebook.com/media/set/?set=a.2344206555658725&type=3

 

Перегляди: 774

Наші контакти

вул. Левка Лук'яненка, 72, м. Вінниця,  21011
Тел.: (0432) 56-36-53
(068) 82-333-82 - приймальна комісія
E-mail: vcptopp@ukr.net