28.03.2019 р. на базі Центру відбувся ІІ етап обласного конкурсу фахової майстерності серед учнів ЗП(ПТ)О з професії «Офіціант».
Конкурс проводився з метою підвищення рівня професійної підготовки та майстерності, розвитку творчої активності учнів, виявлення обдарованої молоді, формування естетичних смаків, поглиблення знань і умінь учнів, освоєння учнями сучасних методів праці.
Програма конкурсу передбачала 2 тури: теоретичний та практичний. Виконання завдань теоретичного туру полягало у перевірці рівня знань учасників з основних спеціальних предметів відповідно до рівня кваліфікації «Офіціанта 3 розряду».
Випробування практичного туру складалося із трьох завдань:
- складання серветок;
- сервірування столу;
- наливання вина та рух з тацею.
Роботу учасників оцінювало висококваліфіковане журі у складі представників закладів ресторанного господарства: директора ресторану «Гостевія» Пшеничнюк С.О.; менеджера ресторанного господарства, директора ресторану «Мафія» Романюк Т.В.; керівника відділу професійного посуду, менеджеру з персоналу компанії «Top-Rest» Бернацької В.П., в присутності методистів Навчально-методичного центру ПТНЗ у Вінницькій області – Мукомел О.В. та Мартинюк О.М.
Учень групи КОБ-18с Новак Євгеній посів почесне ІІ місце, продемонструвавши високий рівень професійних знань і навичок, набутих під час навчання у ДНЗ «Вінницький ЦПТО переробної промисловості».
Вітаємо Євгена та його наставника майстра виробничого навчання Бондаренко В.Є. з перемогою. Бажаємо успіхів, творчого натхнення та професійних звершень у майбутньому!
Перегляди: 609