Видеорегистраторы из Китая можно купить здесь

День відкритих дверей 2019

Опубліковано: Середа, 27 березня 2019

26 березня 2019 року вже вдруге у цьому навчальному році  ДНЗ  «Вінницький центр професійно–технічної освіти переробної промисловості» відкрив свої двері для  абітурієнтів та їх батьків. 

    

Під час проведення Дня відкритих дверей усім присутнім випала нагода поспілкуватись з керівництвом навчального закладу у неформальній обстановці. Особливу увагу було приділено правилам прийому до Ценру, умовам навчання та проживання в гуртожитку.

Не залишилось без уваги питання перспективи працевлаштування та подальшого навчання випускників Центру у вищих навчальних закладах.  Так от, на сьогоднішній день значна кількість випускників 2019 року уже мають пропозиції щодо працевлаштування від комерційних та державних установ.

Гостям заходу було продемонстровано в екскурсійній формі навчально-матеріальну базу, кабінети та лабораторії, де проходять заняття, музей  та кімнати гуртожитку Центру.

Підсумовуючи захід, керівництво та працівники  очікують, що серед сьогоднішніх гостей вже є майбутні учні, які першого вересня 2019 року в урочистій обстановці розпочнуть своє крокування до професійних висот у ДНЗ «Вінницький ЦПТО переробної промисловості».

 

Перегляди: 590

Наші контакти

вул. Левка Лук'яненка, 72, м. Вінниця,  21011
Тел.: (0432) 56-36-53
(068) 82-333-82 - приймальна комісія
E-mail: vcptopp@ukr.net