Видеорегистраторы из Китая можно купить здесь

9 листопада - День української писемності та мови

Опубліковано: Субота, 10 листопада 2018

9 листопада у День української писемності та мови вісімнадцятий рік поспіль в Україні та за її межами пишуть традиційний диктант національної єдності.

Цьогоріч долучилися до мовного флешмоба  і учні та педагогічні працівники  ДНЗ “Вінницький центр професійно-технічної освіти переробної промисловості”.

У конференц-залі Центру зібралися бажаючі перевірити свої знання з рідної мови, засвідчити свою любов і повагу до неї у цей святковий день.

Об 11.30 розпочався всеукраїнський диктант, який мав назву “Крила України”  та транслювався наживо каналом “UΛ:Перший”. Текст зачитував доцент Київського університету імені Бориса Грінченка, автор підручників і посібників з української мови Олександр Авраменко. 

Після завершення написання диктанту учасники ділилися думками, враженнями, в залі панувала урочиста, хвилююча атмосфера, адже кожен розумів, що долучається до важливої національної справи: єднання навколо мови, рідного слова.

Участь наших учнів та педагогів у флешмобі засвідчила бажання вивчати рідну мову, бо українська - це мова успішних людей!

 

Перегляди: 572

Наші контакти

вул. Левка Лук'яненка, 72, м. Вінниця,  21011
Тел.: (0432) 56-36-53
(068) 82-333-82 - приймальна комісія
E-mail: vcptopp@ukr.net