Кулінарний майстер-клас від шеф кухаря в готельно - рестораному комплексі «Гостевія»

Опубліковано: Четвер, 25 жовтня 2018

Кулінарний майстер-клас – це оригінальний метод навчання та конкретне заняття із вдосконалення практичної майстерності, що проводиться фахівцем кулінарії для учнів, які вже досягли достатнього рівня професіоналізму в цій сфері діяльності, але відвідують такі заходи для вдосконалення своїх знань та вмінь.

Учні нашого навчального закладу систематично відвідують майстер – класи. І от 24.10.2018 року учасники та переможці конкурсу кращий за професією «Кухар» та «Виробник м'ясних напівфабрикатів» мали честь бути присутніми на майстер-класі шеф-кухаря готельно - рестораного комплексу «Гостевія» Гнатюка Сергія. Під час якого Сергій розкрив секрети приготування страв «Стейк з телятини з імбирним соусом», «Курочка пікантна» та теплого салату «Гриль».

Перегляди: 643